Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Ruházat zord időjárásra

Nem zavarhat se eső, se szél.

Banner
Banner
 
MINT A HAGYMA
A ruhák rétegezését, hogy a lehető leghatékonyabban kihasználják a rétegek funkcióit, hagyma-réteg rendszernek nevezzük.
 
Mind a 3 rétegnek meghatározott funkciója van, és ezek figyelmen kívül hagyása jelentősen csökkenti az egész rendszer működőképességét. A rétegezés az éghajlati viszonyoktól és egyéni igényeinktől függ, és fő célja, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítson.
 
 
 1. RÉTEG
(ELSZÍVÓ, KÉNYELMES)
 
Funkcionális ruházat néven is ismerjük, ami jól illeszkedik a testhez. Gyorsan és hatékonyan vezeti el a test nedvességét a bőrtől, így a testet szárazon tartja.
Banner
 
 2. RÉTEG
(SZIGETELŐ)
 
Ebbe a kategóriába tartoznak a fleece anyagból készült ruhák, különböző súlyban és kivitelben. Elvezeti
a nedvességet az 1. rétegtől, ugyanakkor megtartja a test hőjét. Olyan anyagokat használnak, amelyek képesek nagy mennyiségű levegőt megkötni, alacsony a nedvszívó képességük és a nedvességszállító képességük kiváló.
Banner
 
 3. RÉTEG
(VÉDŐ)
A kabátok és a nadrágok kulcsszerepet játszanak az egész rendszerben, bár a többi réteg nélkül nem funkcionálnának jól. Szárazon kell tartaniuk az alatta lévő szigetelőréteget, hogy megakadályozzák a nedvesség (izzadság) felhalmozódása miatti nem kívánt hőveszteséget, és meg kell akadályozniuk a külső környezetből származó víz bejutását is.

Black Friday - őrületes akciók - akár 60%-os árengedmény

Hírlevél

Itt az ideje minimumra tekerni az árakat.

Nagy novemberi kabátszüret - további 15% kedvezmény minden kabátra

Hírlevél

Hogy ne fagyj meg a túrán, reggel autókaparás közben vagy a sípályán.

További 11% kedvezmény MINDENRE - csak 11. hó 11-én

Hírlevél

11. hó 11.-én nálunk MINDENT további 11% kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Elég megadni a 11-es kódot a vásárlás első lépésénél, és a kedvezmény a TIED.