Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fedezd fel a SALOMON újdonságait és bestsellereit! 👟

Coleman prémium garancia

A Coleman outdoor berendezéseket első osztályú anyagokból készülnek. Az összes Coleman terméket szigorú kritériumok szerint tesztelték, hogy ellenálljanak, szolgáljanak és megbízhatóan védjenek az utazás során és különböző éghajlati körülmények között. Ha viszont még is problémát találna a terméken, gyári vagy anyaghibának köszönhetően, a Coleman a jótállási feltételeknek megfelelően javítja vagy cseréli a terméket. 

Mivel a gyártó megbízik a Coleman termékek minőségében, úgy döntött, hogy az ügyfeleknek meghosszabbított 3 éves garanciát biztosít és a hátizsákokra viszont 5 év garanciát. Sok szép pillanatot és kalandot kívánunk Önnek a Coleman felszereléssel. 

A kiterjesztett garancia a 2009. január 1-je után vásárolt árukra vonatkozik.

A prémium garancia érvényesítése 

Ez garancia érvényesítése semmiben sem különbözik az átlagos eljárástól. Elég a terméket eljuttatni hozzánk, mi pedig lefolytatjuk a garanciális eljárást a gyártóval illetve a beszállítóval. Fontos a termékhez csatolni a számla másolatát illetve a terméknek meg kell felelnie a gyártó feltételeinek.

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.