Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Mikor van a Black Friday?

A Black Friday, vagy más néven ’fekete péntek’ minden évben egy korlátozott ideig tartó kedvezményes szuperakció. Mikor lesznek verhetetlen árú termékek a 4camping.hu-nál 2022-ben?

 

A Black Friday novemberben, mindig a negyedik pénteken kezdődik, az amerikai hálaadás utáni napon (ezúttal 2022. november 25-én). 

Szeretnél jó felszerelést a hegyekbe, kempingezéshez, viziturára, vagy szeretnél karácsonyi ajándékokat vásárolni a kültéri sportok szerelmeseinek verhetetlen áron? Hátizsákok, bakancsok, sátrak, hálózsákok, matracok és még sok minden más a legjobb áron vár a 4camping.hu webáruházban 2022. november 25-én.

Nem tudsz várni a kedvezményekre? Most kedvező áron vásárolhatsz kiegészítőket a kiárusítás alatt a Black Friday kategóriában! 

Szeretnél elsőként értesülni a 4camping.hu kedvezményeiről? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Síalpin műhely

Újdonságok

A 4camping Síalpin műhely örömmel kínálja a következő szolgáltatásokat:

 

Kötések felszerelése és mászóhevederek (fókák) vágása

Szívesen összeállítunk Önnek egy síalpin síléckészletet, és ezt a szolgáltatást ingyenesen nyújtjuk. Csak a szakszerű kötés felszerelése, a kötéskioldók helyes beállítása, valamint a személyre szabott fókák felhelyezése választ el attól a pillanattól, hogy megtámadd a havas hegyeket. A felszerelés kiválasztásakor lépj velünk kapcsolatba a rendelesek@4camping.hu email címen. Kollégáink szívesen segítenek Neked.

  • Az ingyenes kötés felszerelés és a fókák felhelyezése csak a már kifizetett árukra alkalmazható.
  • Szeretnéd, ha a síalpin szettet a felszerelt kötéssel vagy egyedi mászóhevederekkel együtt küldenénk? Mindössze egy plusz munkanapra van szükségünk a normál szállítási időn felül, valamint a kötés biztonságos beállításához szükséges információkra.
  • Síalpin műhelyünkben a lehető legrövidebb időn belül megszervezzük az összeszerelést a megrendelés feladásával együtt.

Rendeljen több méretet - ráér fizetni ha felpróbálás után kiválasztotta a megfelelőt

Újdonságok

Nem biztos a méretben vagy a színben? Rendeljen a 4camping.hu üzletébe több terméket és csak azt fizesse ki, amelyik megfelelő.

Meghosszabbított cseregarancia

Újdonságok

A január 31-ig meghosszabbított határidőnek köszönhetően a nem megfelelő vagy rossz méretű ajándékot mostantól kicserélheti. 

Válogatásunk

42 880 Ft (16.74 %) 35 700 Ft

Összehasonlítom

6 324 Ft (14.93 %) 5 380 Ft

Összehasonlítom

17 510 Ft (17.25 %) 14 490 Ft

Összehasonlítom