Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Victorinox Bőrtok 91 mm

Bőrtok

Kedvezmény: -37 % Kiárusítás Victorinox Bőrtok 91 mm bőrtok fekete

A bőrtok kompatibilis bármilyen Victorinox késsel, amelynek a hossza 91 mm és 5-8 rétegű. Nagy minőségű marhabőrből készült, tépőzárral.

Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
Eredeti ár 11 817 Ft 7 390 Ft
Kedvezmény: 4 427 Ft -37 %
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A svájci Victorinox márkát Karl Elsener alapította, aki 1884-ben, Ibach városában kovácsműhelyt nyitott. A kezdetektől fogva a katonai kések fejlesztésének áldozta ideje nagy részét, amelyek ekkor még nehezek és robosztusak voltak. Elsner könnyített a késeken és konzervnyitóval, csavarhúzóval szerelte fel őket. Később egy kisebb pengével, dugóhúzóval és vésővel is bővítette a késeket, majd ezt az új modellt elnevezte "tiszti késnek" és 1897. június 12-én bejegyeztette a szabadalmi hivatalban.

A Victorinox elnevezés két szó akronímájaként jött létre, mégpedig a Victoria névből (így nevezték Elsner anyukáját) és az Inox szóból (rozsdamentes acél). A Victorinox jelenleg Európa legnagyobb késgyártója, mely  a világ legtöbb országába exportálja termékeit. Egy egész generációnak egyet jelent a kiváló funkcionalitással és minőséggel.

 

További információ a márkáról

A tok nagyszerű kiegészítője a Victorinox késeknek, amennyiben gyönyörű és sértetlen késre vágy. A tépőzárral ellátott bőrtok kiváló minőségű marhabőrből készült, és kompatibilis bármilyen Victorinox késsel, amelynek a hossza 91 mm és 5-8 réteg vastagságú.

A Victorinox bőrtok fő előnyei:

  • elegáns és praktikus kiegészítő
  • jó minőségű és ellenálló anyag
  • remek ár

Paraméterek

Márka Victorinox
Szín
fekete
Uralkodó szín
Fekete
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám: