Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Jet Boil Zip™ Carbon (2021)

Gázfőző

Ingyenes kiszállítás Gázfőző Jet Boil Zip™ Carbon szürke carbon

Az egyszerű és megbízható Jetboil Zip gázfőzőt a kiránduláson elkészítendő forró italok és instant ételek készítésére tervezték.

Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
42 320 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

Az amerikai Jet Boil céget 2001-ben alapította két utazó, mégpedig Dwight Aspinwall és Perry Dowst. Kempingfőzőkre és a hozzájuk tartozó kiegészítőkre specializálódtak illetve általába véve a főzéssel és étkezéssel kapcsolatos felszerelésekre, amit a legextrémebb körülmények között is lehet használni.  Éppen az ekkor elérhető főzők esetlensége és bonyolultsága késztette őket arra, hogy kifejlesszenek egy olyan főzőt ami a legnehezebb körülmények között is veszi az akadályokat és probléma nélkül működik. Felváltva fejleszettek laboratóriumi körülmények közt és a túrák során is, így tapasztalataikat is fel tudták használni a fejlesztések során. Míg végül 2003-ban létre hozták a Personal Cooking System-et, ami egy jól kidpglozott  főzőrendszer a szabadalmaztatott FluxRinggel (hőcserélő) és a kempingfőzővel ami maximálisan kihasználja a fűtőanyag hőteljesítményét, minimális hőveszteség mellett, beépített tartállyal és szigetelő borítással.

A rendszer számos bővítési lehetőséget hordoz magában, mint pl. a kávészűrő amivel a főzőt pár másodperc alatt átalakíthatjuk francia presszóvá.

 

 

További információ a márkáról

A kompakt és nagyon könnyű Jetboil Zip egy olyan főző, amelyet hosszabb túrára, de akár egynapos kirándulásra is magával vihet. 

Forró tea, kávé vagy étel bárhol és bármikor! A Jetboil ZIP lényegében egy vízforraló utazáshoz - extra gazdaságos, könnyen tárolható, könnyű és biztonságos. A Zip készlet a Flash modell egyszerűbb változata. Az instant ételek, kávé és tea elkészítéséhez szükséges víz gyors felmelegítésére szolgál. Mivel kompakt és könnyű, akár egynapos kirándulásra is magával viheti. Bárhol használhatja, ahol nincs hozzáférése elektromos áramhoz vagy hagyományos tűzhelyhez. Ideális autós utazáshoz, kertészek számára, kirándulásokra tartalék főzési lehetőségként és természetesen minden kempingező és természetjáró számára.

A készlet tartalma: 0,8 literes tartály hőcserélővel és neoprén borítással, állítható égő, stabilizáló háromlábú állvány, nyílással ellátott fedél a pontosabb kiöntés érdekében, valamint egy tál ételek és italok tálalására.

A Jetboil Zip gázfőző fő előnyei:

  • nagyon könnyű
  • könnyen összecsukható
  • kompakt
  • biztonságos
  • 12 liter 100g-os Jetpower gázpalacként
  • 0,5 liter víz felforralása 2,5 percig tart

A gázfőző menetes gázpalackokkal kompatibilis.

Jetboil Zip rendszer:

  

Paraméterek

Márka Jet Boil
Súly
345 g
Méretek
10,4 x 16,5 cm
1 liter főzési ideje
300 s
Szín
szürke
Uralkodó szín
Kék / Szürke
Gyártó színmegnevezése carbon
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám:

Hasonló termékek

46 837 Ft (10.01 %) 42 150 Ft

Összehasonlítom

50 320 Ft (11.72 %) 44 420 Ft

Összehasonlítom

41 980 Ft (10.6 %) 37 530 Ft

Összehasonlítom

58 483 Ft (18.18 %) 47 850 Ft

Összehasonlítom

41 440 Ft (12.86 %) 36 110 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel