Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Outwell Premium Collection sátorkollekció

Az Outwell Premium Collection sátorkollekció a 2020-es évre a modellek és méretek széles választékát kínálja. Ez a családi sátor kollekció ötvözi az innovatív dizájnt, a tágas teret és a könnyű mozgást. A kollekció összesen 6 sátrat tartalmaz, amelyek közül valóban mindenki megtalálhatja a magáét.

Ebben a kollekcióban különböző szerkezeti megoldásokkal rendelkező sátrakat találunk. Egyes sátrak merev acélvázat, mások Duratec Flex System rugalmas üvegszál keveréket kínálnak, és néhány közülük a két megoldást kombinálja. A sátorponyvák az innovatív Outtex 6000 Pro anyagból vannak, amely a stílusos dizájnja és a tökéletes minősége mellett páratlan védelmet nyújt az elemekkel szemben.

Az alvás kényelmének érdekében a tágas, sötétített Ambassador Master Bedrooms hálófülkék újabban Quick and Quiet mágneses rendszerrel vannak felszerelve, amely megkönnyíti, gyorsabbá és - ami a legfontosabb - csendesebbé teszi a hálófülke nyitását, így nem zavarja a többieket, amikor távozik. Értékelni fogja a 2020-as év újítását, a Hooktrack rendszert is, amely egy speciális diszkrét sínnek köszönhetően, akasztók segítségével lehetővé teszi lámpa, esetleg LED-szalag felakasztását vagy a kábelek elrejtését és elrendezését. 

A sátrak széles, szúnyoghálós panoráma bejárattal rendelkeznek, ami remek a hatékony szellőztetéshez, ugyanakkor megvéd a bosszantó rovaroktól. Ön is értékelni fogja az álláshoz is megfelelő magasságot, a sötétített belső teret a jobb pihenés érdekében a nap bármely szakában, a hosszabbító kábel használatának lehetőségét, a stabilizáló rendszert szeles időjárás esetén, a vízálló sátorponyvát és egyéb felszereléseket. 

Az Outwell Premium Collection sátokollekció számos újdonsággal bővült. Ezen újítások közé tartozik a belső sátor feletti sátorponyva sötétítése a jobb alvás érdekében, a hálófülkék szellőzése paravánnal és a sátor hátsó részén található, teljesen állítható szellőzőnyílás.

A 2021-es kollekció a következő modelleket tartalmazza: Nevada 4P, Nevada 5PRockland 5PColorado 6PEMontana 6PEVermont 7PE

Saját gyártású márkák bemutatása: Zulu, Warg, MOOA

A márkákról

A 4campingben a szakmai tapasztalatainkat a magán gyártásba visszük át.

PVC-free

A márkákról

Tudja, hogy mi az a polivinil-klorid?

Bio minőség

A márkákról

A biotermékek valóban jobb minőségű élelmiszereket garantálnak?