Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Outwell Premium Collection sátorkollekció

Az Outwell Premium Collection sátorkollekció a 2020-es évre a modellek és méretek széles választékát kínálja. Ez a családi sátor kollekció ötvözi az innovatív dizájnt, a tágas teret és a könnyű mozgást. A kollekció összesen 6 sátrat tartalmaz, amelyek közül valóban mindenki megtalálhatja a magáét.

Ebben a kollekcióban különböző szerkezeti megoldásokkal rendelkező sátrakat találunk. Egyes sátrak merev acélvázat, mások Duratec Flex System rugalmas üvegszál keveréket kínálnak, és néhány közülük a két megoldást kombinálja. A sátorponyvák az innovatív Outtex 6000 Pro anyagból vannak, amely a stílusos dizájnja és a tökéletes minősége mellett páratlan védelmet nyújt az elemekkel szemben.

Az alvás kényelmének érdekében a tágas, sötétített Ambassador Master Bedrooms hálófülkék újabban Quick and Quiet mágneses rendszerrel vannak felszerelve, amely megkönnyíti, gyorsabbá és - ami a legfontosabb - csendesebbé teszi a hálófülke nyitását, így nem zavarja a többieket, amikor távozik. Értékelni fogja a 2020-as év újítását, a Hooktrack rendszert is, amely egy speciális diszkrét sínnek köszönhetően, akasztók segítségével lehetővé teszi lámpa, esetleg LED-szalag felakasztását vagy a kábelek elrejtését és elrendezését. 

A sátrak széles, szúnyoghálós panoráma bejárattal rendelkeznek, ami remek a hatékony szellőztetéshez, ugyanakkor megvéd a bosszantó rovaroktól. Ön is értékelni fogja az álláshoz is megfelelő magasságot, a sötétített belső teret a jobb pihenés érdekében a nap bármely szakában, a hosszabbító kábel használatának lehetőségét, a stabilizáló rendszert szeles időjárás esetén, a vízálló sátorponyvát és egyéb felszereléseket. 

Az Outwell Premium Collection sátokollekció számos újdonsággal bővült. Ezen újítások közé tartozik a belső sátor feletti sátorponyva sötétítése a jobb alvás érdekében, a hálófülkék szellőzése paravánnal és a sátor hátsó részén található, teljesen állítható szellőzőnyílás.

A 2021-es kollekció a következő modelleket tartalmazza: Nevada 4P, Nevada 5PRockland 5PColorado 6PEMontana 6PEVermont 7PE

A Hanwag márka története

A márkákról

A kis németországi műhelyből világmárkává nőtte ki magát. A Hanwag századik születésnapját ünnepli. Olvasson az eddigi történetükről, valamint a cég további terveiről.

E9 - mászóktól mászóknak

A márkákról

Ez az első olyan márka, amely a mászóknak készít divatos cikkeket. Az 1998-ban a korábbi boulder világbajnok, Mauro Calibani által alapított márka extravagáns és egyedi designt használ, amelyet Mauro kreatív energiája inspirált. Az öltözködést a művészi kifejezés eszközeként használta. Az otthona közelében található homokkő sziklákon való mászás inspirálta leginkább a munkáját. 

Az E9 nagyban befolyásolta a hegymászó divatot, és számos más hegymászó ruházat gyártó számára is inspirációul szolgált. Mauro és az E9 márka fő gondolatai a kreativitás, a szabadság és a bátorság. Emellett a márka nagy hangsúlyt fektet az ökológiára, így minden termék 100%-ban Olaszországban készül, minimális környezetszennyezéssel.

Outwell Select Collection sátor kollekció

A márkákról

Az Outwell Select Collection sátorkollekció a 2021-es évre a modellek és méretek széles választékát kínálja. Ez a családisátor kollekció ötvözi az innovatív dizájnt, a tágas teret és a könnyű hozzáférést. A gyűjtemény összesen 8 sátrat tartalmaz, amelyek közül valóban mindenki választhat.