Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Outwell Premium Collection sátorkollekció

Az Outwell Premium Collection sátorkollekció a 2020-es évre a modellek és méretek széles választékát kínálja. Ez a családi sátor kollekció ötvözi az innovatív dizájnt, a tágas teret és a könnyű mozgást. A kollekció összesen 6 sátrat tartalmaz, amelyek közül valóban mindenki megtalálhatja a magáét.

Ebben a kollekcióban különböző szerkezeti megoldásokkal rendelkező sátrakat találunk. Egyes sátrak merev acélvázat, mások Duratec Flex System rugalmas üvegszál keveréket kínálnak, és néhány közülük a két megoldást kombinálja. A sátorponyvák az innovatív Outtex 6000 Pro anyagból vannak, amely a stílusos dizájnja és a tökéletes minősége mellett páratlan védelmet nyújt az elemekkel szemben.

Az alvás kényelmének érdekében a tágas, sötétített Ambassador Master Bedrooms hálófülkék újabban Quick and Quiet mágneses rendszerrel vannak felszerelve, amely megkönnyíti, gyorsabbá és - ami a legfontosabb - csendesebbé teszi a hálófülke nyitását, így nem zavarja a többieket, amikor távozik. Értékelni fogja a 2020-as év újítását, a Hooktrack rendszert is, amely egy speciális diszkrét sínnek köszönhetően, akasztók segítségével lehetővé teszi lámpa, esetleg LED-szalag felakasztását vagy a kábelek elrejtését és elrendezését. 

A sátrak széles, szúnyoghálós panoráma bejárattal rendelkeznek, ami remek a hatékony szellőztetéshez, ugyanakkor megvéd a bosszantó rovaroktól. Ön is értékelni fogja az álláshoz is megfelelő magasságot, a sötétített belső teret a jobb pihenés érdekében a nap bármely szakában, a hosszabbító kábel használatának lehetőségét, a stabilizáló rendszert szeles időjárás esetén, a vízálló sátorponyvát és egyéb felszereléseket. 

Az Outwell Premium Collection sátokollekció számos újdonsággal bővült. Ezen újítások közé tartozik a belső sátor feletti sátorponyva sötétítése a jobb alvás érdekében, a hálófülkék szellőzése paravánnal és a sátor hátsó részén található, teljesen állítható szellőzőnyílás.

A 2021-es kollekció a következő modelleket tartalmazza: Nevada 4P, Nevada 5PRockland 5PColorado 6PEMontana 6PEVermont 7PE

A Hanwag márka története

A márkákról

A kis németországi műhelyből világmárkává nőtte ki magát. A Hanwag századik születésnapját ünnepli. Olvasson az eddigi történetükről, valamint a cég további terveiről.

Outwell Select Collection sátor kollekció

A márkákról

Az Outwell Select Collection sátorkollekció a 2021-es évre a modellek és méretek széles választékát kínálja. Ez a családisátor kollekció ötvözi az innovatív dizájnt, a tágas teret és a könnyű hozzáférést. A gyűjtemény összesen 8 sátrat tartalmaz, amelyek közül valóban mindenki választhat.

Sátorkészlet Outwell Imperial Air Collection

A márkákról

Az Outwell Imperial Air Collection 2021-re a kiváló tulajdonságok legjobb kombinációit biztosítja - jól kidolgozott technikai tulajdonságok, kiemelkedő design és minőségi anyag - az Outtex® Airtech, amely polipamutból készül (polipamut = poliészter és pamut különböző arányú keverékéből készült szövet). Az eredmény egy funkcionális és dizájn részletekkel rendelkező exkluzív termék, amely kiváló kempingezési élményt, nagyobb kényelmet és stílust biztosít. Ez a kollekció összesen 4 sátorból áll.