Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Rendeljen több méretet - ráér fizetni ha felpróbálás után kiválasztotta a megfelelőt

Nem biztos a méretben vagy a színben? Rendeljen a 4camping.hu üzletébe több terméket és csak azt fizesse ki, amelyik megfelelő.

Hogyan működik?

 

 1. Rendeljen több méretet/modellt

személyes átvételre az üzletbe

2. A megrendelt árukat nézze meg

és próbálja fel az üzletünkben

3. Fizessen készpénzzel vagy kártyával,

de csak azt, amit kiválasztott

 

Lehetőség a termék visszaküldésére

Az árut a kézbesítéstől számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti, még akkor is, ha személyesen veszi át az árut.

 

Mikor van a Black Friday?

Újdonságok

A Black Friday, vagy más néven ’fekete péntek’ minden évben egy korlátozott ideig tartó kedvezményes szuperakció. Mikor lesznek verhetetlen árú termékek a 4camping.hu-nál 2022-ben?

Síalpin műhely

Újdonságok

A 4camping Síalpin műhely örömmel kínálja a következő szolgáltatásokat:

 

Kötések felszerelése és mászóhevederek (fókák) vágása

Szívesen összeállítunk Önnek egy síalpin síléckészletet, és ezt a szolgáltatást ingyenesen nyújtjuk. Csak a szakszerű kötés felszerelése, a kötéskioldók helyes beállítása, valamint a személyre szabott fókák felhelyezése választ el attól a pillanattól, hogy megtámadd a havas hegyeket. A felszerelés kiválasztásakor lépj velünk kapcsolatba a rendelesek@4camping.hu email címen. Kollégáink szívesen segítenek Neked.

  • Az ingyenes kötés felszerelés és a fókák felhelyezése csak a már kifizetett árukra alkalmazható.
  • Szeretnéd, ha a síalpin szettet a felszerelt kötéssel vagy egyedi mászóhevederekkel együtt küldenénk? Mindössze egy plusz munkanapra van szükségünk a normál szállítási időn felül, valamint a kötés biztonságos beállításához szükséges információkra.
  • Síalpin műhelyünkben a lehető legrövidebb időn belül megszervezzük az összeszerelést a megrendelés feladásával együtt.

Meghosszabbított cseregarancia

Újdonságok

A január 31-ig meghosszabbított határidőnek köszönhetően a nem megfelelő vagy rossz méretű ajándékot mostantól kicserélheti.