Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Tanácsadás

Futás kutyával

Tanácsadás

Egy jó partnert keresel a futáshoz, aki még a legdermesztőbb fagyban vagy a legnagyobb felhőszakadásban sem beszél le a futásról? Lenne egy tippünk a számodra!

Hogyan válasszunk terepfutó cipőt

Tanácsadás

Hogyan válasszunk futócipőt könnyű és nehéz terepre? Milyen cipő a megfelelő az erdei utakra, és a hegyi ösvényekre? Saját tapasztalata alapján is ír szerzőnk, Marcel Fronko.

8 lépés a sátor gondozásához a szezon alatt és után

Tanácsadás

Eljött az ideje, hogy összepakoljuk a sátrat, és visszatérjünk a természetből. Ahhoz, hogy a sátraddal újra útra kelhess az új kalandok felé, és megőrizd a legjobb formáját, egy kis törődést igényel.

Hogyan kezdjünk el jógázni?

Tanácsadás

A jógáról az a hír járja, hogy olyan torna, amely életkortól és fizikai képességektől függetlenül mindenki számára alkalmas. Hatékony kiegészítője a belső izmok erősítésének és a nyújtásnak. Próbáld ki te is!

5 egyszerű lépés a viasz eltávolításához a ruháról

Tanácsadás

Viasz került a ruhádra és nem tudsz megszabadulni tőle? Cikkünkben találsz néhány tippet, hogyan tudod eltüntetni!

Hogyan válasszunk hótalpat?

Tanácsadás

Jobban szeretsz a hegyekben lenni, mint otthon, de amikor a fehér takaró betakarja a lejtőket, úgy érzed, hogy vége a szezonodnak? Tévedsz, a havas terep nem csak a síelőknek való. A hótalpakkal ismét visszatérhetsz a bércekre.

Így válaszd ki jógaszőnyeged!

Tanácsadás

Az edzőszőnyegek közötti különbségek nagyok lehetnek. Egy jól megválasztott tornaszőnyeg nemcsak élvezetesebbé teszi azt a pillanatot, amikor az állóképességedet növeled, hanem biztonságos mozgást is tud garantálni. Mire kell tekintettel lenni a választáskor?

10 last minute ajándéktipp

Tanácsadás

Semmi új a nap alatt... Minden esztendőben igyekszem az ajándékvásárlást jó előre megtervezni. Becsületesen válogatok minden egyes darabot, ami mosolyt varázsolhatna a megajándékozott arcára. De végül mégis némelyik meglepetést az utolsó pillanatban is keresgélem. Ha ti is hozzám hasonlóak vagytok, tekintsétek meg az alábbi a tippeket, amelyek kicsit enyhíthetnek az izgalmon. És főleg: biztosan jó pontokat szerezhettek velük.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű ruhát

Tanácsadás

Mint a vérbeli kalandorok, a természetben érezzük magunkat a legjobban. A ruháknak egyszerűen és simán illeszkedniük kell hozzánk, bármilyen legyen is az időjárás. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, megnézzük, hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű ruhákat.

Hogyan tisztítsd és gondozd hátizsákod

Tanácsadás

A hátizsák egy nagyszerű segítőtárs. A kirándulásokon segíti a munkádat, sőt: sokaknál a minőségi hátizsák szükséglet. Ha sok figyelmet szántál a kiválasztására, bizonyára elvárod, hogy tökéletesen szolgáljon majd sok éven át. Tudjuk ennek az útját-módját.

Mi fán terem a túrasíelés?

Tanácsadás

A túrasíelés az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend. Mielőtt neki fognátok érdemes tisztázni, melyik ágazatával is szeretnétek foglalkozni.

A funkcionális ruházat anyagainak összehasonlítása

Tanácsadás

Hogyan működik a funkcionális ruházat? Összehasonlítjuk az anyagokat és azok tulajdonságait.