Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Tanácsadás

Hogyan válasszunk outdoor ruházatot?

Tanácsadás

Akár túrázol, akár beltéri sportot űzöl, futsz, mászol vagy csak sétálsz, mindig megfelelően kell öltözködni. Ha igazán hatékonyan is szeretnél öltözködni, akkor a ruhák megfelelő rétegezését kell követned. Íme egy cikk, ami megmutatja, hogyan kell ezt csinálni!

Hogyan válasszunk túrabotot?

Tanácsadás

Jól jönne egy kis segítség a megfelelő túrabot kiválasztásában, és nem tudod, hova fordulj? Cikkünk célja, hogy ezt a bonyolult választást a lehető legkönnyebbé tegye számodra.

Hogyan válasszunk hálózsákot a tevékenységnek megfelelően

Tanácsadás

Toll vagy üreges szálas? Nyári vagy háromévszakos? Múmia vagy szögletes? A hálózsák kiválasztásához az lesz a legjobb út, ha kiválasztasz egyet az alábbi kategóriákból.

Hogyan válasszunk kést 10 lépésben

Tanácsadás

A következő cikk elolvasása után könnyen ki tudod majd választani azt a kést, amely a legjobban megfelel az igényeidek.

Hogyan mossuk ki a tollkabátot

Tanácsadás

Válaszolunk a leggyakoribb kérdésekre mindenkinek, aki nem biztos benne, hogy hogyan mossa ki kedvenc darabját. Egy kisebb ismertetőt is csatolunk magáról a tollról.

Hogyan válasszunk sátrat a kerékpártúrához

Tanácsadás

Rajongsz a kerékpározésért, és örülnél egy kifejezetten kerékpártúrákra szánt sátorban töltött éjszakának? Akár kalandvágyóbb vagy, vagy csak pénzt akarsz spórolni a kabinos szállásokon vagy a kényelmesebb vendégházi szálláson, hasznos lehet számodra néhány tippünk és tanácsunk a megfelelő kerékpáros sátor kiválasztásához, amely soha nem fog cserben hagyni az úton.

Kempingezés motorral

Tanácsadás

Nagyon szívesen kempingezem vagy alszom a csillagok alatt, és szeretem a kétkerekűmet is. Szerencsére ezeket a kedvteléseket össze tudom kapcsolni. Ebben a cikkben tippeket adok, mit vigyetek magatokkal egy párnapos motoros kirándulásra.

Hogyan válasszunk kültéri grillt

Tanácsadás

A grillezés a jelenlegi sláger szabadidős tevékenység. Az ételkészítést felejthetetlen illatok és ízek teszik varázslatossá. Gondold át, hogy a gáz vagy a faszenes grill számodra a jobb választás.

 

Függőágyban alvás - szabadság, könnyedség és pozitív élmények

Tanácsadás

Biztosan feltűnt neked is, hogy egy ideje függőágy-boom van az Instagramon. Van aki egy pálmafára akasztja, van aki a kertben a medence mellé, megint mások az éjszakai égboltot figyelik benne feküdve.

8 lehetőség a sátorponyva használatára

Tanácsadás

Útmutató menedék építéséhez sátorponyvából. 8 építési lehetőséget mutatunk túrabotok, kerékpár és a környező fák felhasználásával.

Hogyan válasszunk matracot a paraméterek alapján?

Tanácsadás

Különböző fontossággal bíró egyedi szempontok, amelyek a felhasználótól függően eltérőek lehetnek. A paramétereket nem szabad alábecsülni, a matrac típusának a kiválasztása után fontos a megfelelő változat is, hogy tökéletesen megfeleljen a kívánt célnak.

Hogyan válasszunk matracot? Típus szerinti áttekintés

Tanácsadás

A matrac megfelelő kiválasztásának mindig a matrac típusának kiválasztásával kell kezdődnie. Ezek a típusok azokról a felépítésekről és elvekről szólnak, amelyeken alapulnak.