Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Tanácsadás

Hogyan főzzünk a természetben - receptek

Tanácsadás

A Rabbit Chef’s csapata a szabadban főzés szerelmesei és mesterei. Most könnyű és ízletes, a természetben is egyszerűen elkészíthető receptjeikkel adnak inspirációt mindenkinek.

Futó ABC

Tanácsadás

Mi is pontosan a futó ABC? És miért kell beiktatnod az edzéstervbe? Katka Balcarová választ ad ezekre a kérdésekre.

Hogyan válasszunk funkcionális zoknit?

Tanácsadás

Minden igazi túrázó tudja, hogy a meleg megtartásához vezető út a száraz zoknikon keresztül vezet. Meg azt is, hogy a hideg a lábak felől támad. Egész életünkben rájuk támaszkodunk, ezért érdemes különösen vigyáznunk rájuk. A megfelelő zokni kiválasztása akár színtiszta tudományág is lehet, főleg ha olyan helyre megyünk ahol várhatóan romlik az időjárás. Segítünk neked, hogy minden helyzetben helyesen tudj zoknik választani!

Hogyan kezdjünk el jégfürdőzni

Tanácsadás

Olyan tevékenységet keresel, amely nem vesz el órákat az idődből, de mégis elegendő szellemi pihenést biztosít és erősíti az immunrendszered? Akkor mindenképpen próbáld ki a jeges fürdőzést!

Mit nem szabad alábecsülni a téli túrázás során

Tanácsadás

A szerencse a felkészülteknek kedvez. Bár a téli túrázásnak egyedülállóan varázslatos hangulata van, sokkal több akadály vár ránk, mint a nyári hónapokban. Mit érdemes tehát nem alábecsülni a téli túrázás során?

Hogyan főzzünk a természetben?

Tanácsadás

Unod már a szendvicseket a kirándulásokon? Főzz a szabadban! Mit vigyél magaddal, mit érdemes főzni és mire kell odafigyelni az időjárás tekintetében - ezt mind megtalálod ebben a cikkben. 

Hogyan öltözzünk a futáshoz télen

Tanácsadás

Megszoktad a rendszeres futást, most meg beköszöntött a tél, és félsz, hogy néhány hónapra fel kell hagynod a kedvenc tevékenységeddel? Ne is gondolj erre. Csak tarts észben néhány alapelvet, és öltözz fel jól. Lehet, hogy a végén rájössz, mennyire szeretsz télen futni.

Hogyan válasszunk outdoor ruházatot?

Tanácsadás

Akár túrázol, akár beltéri sportot űzöl, futsz, mászol vagy csak sétálsz, mindig megfelelően kell öltözködni. Ha igazán hatékonyan is szeretnél öltözködni, akkor a ruhák megfelelő rétegezését kell követned. Íme egy cikk, ami megmutatja, hogyan kell ezt csinálni!

Hogyan mossuk ki a tollkabátot

Tanácsadás

Válaszolunk a leggyakoribb kérdésekre mindenkinek, aki nem biztos benne, hogy hogyan mossa ki kedvenc darabját. Egy kisebb ismertetőt is csatolunk magáról a tollról.

Hogyan válasszunk sátrat a kerékpártúrához

Tanácsadás

Rajongsz a kerékpározésért, és örülnél egy kifejezetten kerékpártúrákra szánt sátorban töltött éjszakának? Akár kalandvágyóbb vagy, vagy csak pénzt akarsz spórolni a kabinos szállásokon vagy a kényelmesebb vendégházi szálláson, hasznos lehet számodra néhány tippünk és tanácsunk a megfelelő kerékpáros sátor kiválasztásához, amely soha nem fog cserben hagyni az úton.

Kempingezés motorral

Tanácsadás

Nagyon szívesen kempingezem vagy alszom a csillagok alatt, és szeretem a kétkerekűmet is. Szerencsére ezeket a kedvteléseket össze tudom kapcsolni. Ebben a cikkben tippeket adok, mit vigyetek magatokkal egy párnapos motoros kirándulásra.

Hogyan kell megfelelően pakolni a hátizsákba

Tanácsadás

Mindenkinek megvan a maga sajátos stílusa, mindenkinek valami más az igazi. De mi jó a testünknek? Létezik egyáltalán helyes mód a hátizsák pakolására?