Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

10 last minute ajándéktipp

Semmi új a nap alatt... Minden esztendőben igyekszem az ajándékvásárlást jó előre megtervezni. Becsületesen válogatok minden egyes darabot, ami mosolyt varázsolhatna a megajándékozott arcára. De végül mégis némelyik meglepetést az utolsó pillanatban is keresgélem. Ha ti is hozzám hasonlóak vagytok, tekintsétek meg az alábbi a tippeket, amelyek kicsit enyhíthetnek az izgalmon. És főleg: biztosan jó pontokat szerezhettek velük.


Tartalom

 

Bevezető

Egy outdoor- és sportfelszereléseket kínáló webáruház honlapján vagyunk. Így egyértelmű, hogy itt azoknak találtok ajándéktippeket, akik szeretik aktívan tölteni a szabadidejüket. Ezen a helyen olyan hálózsákokat találtok, amelyek alkalmasak magashegyi expedíciókhoz, akárcsak kempingfelszereléseket egy pihentető családi nyaraláshoz. Most télen jól jöhetnek a Síalpin műhelyünk túrasí felszerelései és más téli szabadtéri tevékenységekhez szükséges felszerelések.

 

A legjobb ajándékok az utolsó pillanatra


Leírás: Nyolc darabos túlélőcsomag, de menőzhetsz a tűz körül is, miközben szalonnát sütögetsz. 

 

1. A sógoromnak, aki szeret a hegyekben vándorolni, ezt választottam:SOS túlélő készlet. Egy nagyszerű kütyü utazáshoz a Cattarától. Kényelmesen elfér a zsebetekben, de krízishelyzetben életet menthet. És egyébként van egy stílusos karkötő iránytűvel is ugyanettől a márkától.


Leírás: A toll szoknya nagyon meleg és praktikus cipzáras résszel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szabad mozgást. 

 

2. A nővérem imád kirándulni az egyre növekvő családjával, de arra mindig panaszkodik, hogy fázik. Ezért idén a Jézuska egy téli szoknyát hoz neki. És ne áruljátok el senkinek, én is szerzek egyet magamnak. Ugyanis zseniálisak.


Leírás: Végtelen szórakozást ígér sötétedés után is a fejlámpával ellátott sapka

 

3. Vajon mit adjunk a gyermekeknek? Sapkát és kesztyűt, mindenképpen. Ezekből sosincs elég. Hajlamosak állandóan rejtélyes módon eltűnni. Úgy értem, hányszor fordul elő egy telente, hogy a gyereketek csak egy kesztyűvel jön haza? Vagy fogalma sincs, hol lehet a sapkája.


Leírás: A túrabotok kiválasztása nem nagy kunszt, de érdemes követni néhány iránymutatást. 

 

4. Ha van egy nagypapátok vagy nagymamátok, aki szeret a hegyekben sétálni, akkor nyert ügyetek van. Biztos vagyok benne, hogy értékelni fogják a túrabotokat. Szépen szétmozgatják a test egyéb részeit is, és nagyobb magabiztosságot adnak a gyaloglás során, nem csak a terepen.

 

Néhány általános tipp

Néha tanácstalanok lehetünk, vajon mi tetszene az adott személynek. Ezért kiválasztottam néhány olyan dolgot, amelyek mindenkit boldoggá tesznek, aki valaha is kirándulni ment a természetbe.

TIPP: Télen a termosz a meleg ebédhez, nyáron pedig a hűsítő uzsonna praktikus eszköze. 

5. Mindenki értékelni fogja, ha egy korty forró teát kortyolhat a hegyről nyíló lélegzetelállító kilátást csodálva. A praktikus termoszok és termobögrék ezért tuti befektetésnek számítanak. Az ismeretlenbe vezető expedíciók kicsi tagjai számára választhattok esetleg egy termoszt a gyermekmotívumok egyikével.


Leírás: Friss eszpresszó minden reggel egy többnapos túrán? Nem probléma. 

 

6. Aki ismer engem, tudja, hogy nem tudok működni a reggeli kávé nélkül. És ezzel bizonyára nem vagyok egyedül. Minden kávérajongó örülni fog a hordozható kávéfőzőnek, amely bárhol elkészíti az illatos kávét, ahol csak szeretnétek.
Leírás: A többfunkciós szerszámokkal útközben is elvégezhettek mindenféle kisebb javítást. 

 

7. Azt mondják, hogy egy igazi férfinak mindig kell legyen egy rendes kése. Csak annyit tennék hozzá, hogy nekünk, nőknek jól jön egy multifunkciós kés .


Leírás: A Jerkyk, azaz a szárított húsok nagyszerűek utazás során, de akár csak otthoni rágcsálásra is.

 

8. Engedjétek meg, hogy fedezzék fel a jövő ételeit. A különböző ízesítésű szárított rovarok érdekes változatosságot hozhatnak, de akár az outdoor étrend táplálékkiegészítői is lehetnek.

 

Ajándékutalvány - a mentőöv

Néha egy ajándékutalvány szó szerint az utolsó másodpercekben mentheti meg a helyzetet. De ez gyakran jobb ajándék, mint amit mi magunk találtunk volna ki. Saját tapasztalatból mondhatom, hogy kétszeresen is örömet szerez. Amikor a megajándékozott megkapja, majd amikor nyugodtan kiválasztja azt, amire régóta vágyott.

9. Az 5 000 Ft, 10 000 Ft, 20 000 Ft és az 50 000 Ft értékű ajándékutalványok kiváló minőségű papírra vannak nyomtatva. A vásárlástól számított egy évig érvényesek. A szállítóval küldjük el, vagy átvehetitek a boltokban.

10. És végül, van egy utolsó pillanatos ajándék szenteste előtt - az elektronikus ajándékutalvány. A fizetés után tüstént megérkezik az e-mail postaládába. Segít megőrizni az arcotokat, ha elfeledkeznétek valakiről, ha nem érkezne meg a megrendelt ajándék, vagy ha a lányod elhozza a barátját karácsonyra.

Remélem, legalább egy kicsit megkönnyítettem az idei karácsonyi ajándékok kiválasztását. Jó egészséget és jókedvet kívánok minden kedves Olvasónak, és remélem, hogy találkozunk valahol a hegyekben.

 

Hasznos linkek

 

Szerző: Alena Bouchalová

Forrás: a 4camping archívuma, pixabay.com, unsplash.com

Melyik a legjobb acél a késekhez?

Tanácsadás

A kérdés, amelyre nincs egyszerű válasz. A legjobb acél kiválasztása a késedhez a kompromisszum keresése a némileg ellentmondásos tulajdonságok között. Mit kell tehát szem előtt tartani?

Hogyan lehet megszabadulni a cipő kellemetlen szagától

Tanácsadás

A cipő szaga. Klassz téma. Nincs túl finom illata, nem szívesen beszélsz róla, nem vált ki kellemes érzéseket. Vannak, akik mindennap szembesülnek vele, másokat csak ritkán lep meg a cipő szaga. Küzdjünk együtt ellene!

Hogyan válasszunk cipőt túrázáshoz

Tanácsadás

Azaz hogyan válasszunk túracipőt. Az ideálisan kiválasztott túracipő = sikeres és kellemes túrák alapja. Hogy ne lépj mellé, mint sok "szakértő" vászoncipőben vagy akár flip-flopban, olvasd el, hogyan válaszd ki a megfelelő cipőt.

Válogatásunk

Medveriasztó csengő Warg Fagaras

3 891 Ft (35.77 %) 2 499 Ft

Összehasonlítom

4 672 Ft (27.25 %) 3 399 Ft

Összehasonlítom

34 080 Ft (21.66 %) 26 699 Ft

Összehasonlítom

31 840 Ft (19.97 %) 25 480 Ft -tól

Összehasonlítom

18 795 Ft (16.92 %) 15 615 Ft

Összehasonlítom

36 640 Ft (19.41 %) 29 530 Ft

Összehasonlítom

35 040 Ft (16.24 %) 29 350 Ft -tól

Összehasonlítom

15 840 Ft (11.05 %) 14 090 Ft -tól

Összehasonlítom