Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Síalpin műhely

Szeretne konzultálni
síalpin üzletünk szakértőjével?
Írjon nekünk,
szívesen állunk rendelkezésére.

 

 

Kapcsolat

tel: +36 1 850 85 53
email: rendelesek@4camping.hu

Síalpin műhely

A teljes körű szolgáltatást nyújtó síalpin műhelyünk ideális partner a havas hegyekben való szórakozáshoz. Olyan világmárkák felszereléseinek széles választékát találja, mint a Black Crows, Dynafit, Scott, K2, Marker, Fritschi, Kohla, Ortovox, Pieps és mások. A sítúrázás, az alpesi mászások és a meredek lesiklások (síalpinizmus) kedvelői, valamint a síközpontokban történő Fitnes sítúrázás és a porhó (Free skitour) szerelmesei is megtalálják a magukét.
Van lehetőség egyéni konzultációra is (ne habozzon írni nekünk). A síléc szettek szakszerű összeszerelése és a mászóövek szervizelése témakörében is tudunk Önnek segítséget nyújtani. Emellett tippeket adunk túrázáshoz, a felszerelés karbantartásához.
A kötések felszerelését és a mászóhevederek vágását ingyenesen vállaljuk.

A síalpin felszerelésekkel kapcsolatban szívesen ad tanácsot:

Zdeněk Batěk

"Fáradhatatlan outdoor kalandor vagyok, aki be van oltva a tévé és a közösségi oldalak ellen. Szinte minden terepen megfordulok, de a legjobban a frissen behavazott hegyeken való síelést élvezem."

Tanusított üzlet vagyunk

Áruházunk elnyerte a Megbízható Bolt minősítést az Árukereső.hu oldalon, a vásárlást követő vevői értékelések alapján.

Rendeljen több méretet

Nem biztos a méretben vagy a színben? Rendeljen a 4camping.hu üzletébe több terméket és csak azt fizesse ki, amelyik megfelelő.