Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fritschi

"A biztonság mindenek előtt" - ez a Fritschi egyik mottója. Egy olyan márka, amely a biztonságot és a megbízhatóságot helyezi előtérbe a hegyekben, és hosszú tapasztalatának köszönhetően know-how-ját minőségi termékek előállítására használja.

Fritschi - Svájci cég, amely a legjobb funkcionalitást és minőséget képviselő sí- és síalpin kiegészítőkre specializálódott. Az 1960-ban alapított márka termékeit az egész világon forgalmazzák. Fritschi minden új fejlesztése a sípályán vagy az azon kívüli síelést kedvelő síelőkre és az ő egyéni elvárásaikra összpontosít. Arról, hogy ezeket a téli sportokat a lehető legjobban élvezhessük, egy 35 fős csapat gondoskodik, akik fejlett technológiával modern termékeket terveznek.

A márka kínálata olyan termékekkel rendelkezik, amelyek megfelelnek a legmagasabb biztonsági, funkcionális és minőségi követelményeknek, valamint exkluzív és vonzó megjelenéssel rendelkeznek. A tervezés és az anyagválasztás a tartósságon alapul. Minden egyes alkatrész Svájcban készül környezetbarát, csúcstechnológiás szintetikus anyagokból, kiváló minőségű fémek felhasználásával.

"A biztonság mindenek előtt" a Fritschi egyik mottója, amely a hegyekben a biztonságot és a megbízhatóságot tekinti prioritásnak. A márka többéves tapasztalatának köszönhetően a know-how-t minőségi termékek előállításához használja fel.

Részletes leírás

Batohy do města i do přírody
Talált termékek: 4