Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Az árukínálat rendezésének szabályai

Melyet a ForCamping s.r.o., statisztikai számjel: 24295825, székhely: Veselská 699, Letňany, 199 00 Prague 9, bejegyezve a prágai városi bíróságon C 194007 iktatószám alatt, képviselője Jaroslav Skalka ügyvezető igazgató, cég alkalmaz, a www.4camping.cz webáruházon (a továbbiakban: "Weboldal") keresztül történő értékesítés során.

Ha a weboldalunk "rendezés" részébe lép, tudnia kell, hogy a következő szabályok szerint jelenítjük meg az elemeket az Ön által preferált kiválasztási szempontok szerint.

1 RENDEZÉS A "LEGNÉPSZERŰBB" SZERINT

1.1. Ez a rész általában az ügyfeleink által legjobban értékelt termékeket mutatja be. Azonban nem ez az egyetlen kritérium, ami miatt csak a vásárlóink által legjobban értékelt áruk kerülhetnek az első helyekre. Az ebbe a kategóriába tartozó termékek rangsorolása más kritériumokat is figyelembe vesz, amelyek összetettebb algoritmusok segítségével befolyásolhatják a megjelenített termékek rangsorolását. A "legnépszerűbb" kategóriában az áruk rangsorolását befolyásoló konkrét kritériumok a következők

1.1.1. az eladott áruk darabszáma;
1.1.2. a raktárunkban lévő készletek elérhetősége és mennyisége;
1.1.3. a termék ára (általában a nagyon drága termékek nem kerülnek az első helyekre, ezek nem annyira népszerűek a vásárlóink körében);
1.1.4. hogy a termék kedvezményes-e;
1.1.5. termékkategória;
1.1.6. partneri viszony bizonyos gyártókkal;
1.1.7. és a termékek konverziós aránya.

2 A "LEGVÁSÁROLTABB" SZEKCIÓ RENDEZÉSE

2.1 Ez a rész a kiválasztott kategória legkelendőbb termékeit jeleníti meg időkorlátozás nélkül. Az árukat úgy válogatják, hogy az eladottabb termékeket a kevésbé eladottak elé sorolják.

3. A "LEGKÖNNYEBB" SZEKCIÓ RENDEZÉSE

3.1. Ez a rész a kiválasztott kategória legkönnyebb termékeit jeleníti meg. A termékek súly szerint növekvő sorrendben, egyezés esetén véletlenszerűen rendeződnek.

4. ÁR SZERINTI RENDEZÉS

4.1 Ár a legdrágábbtól

Az áruk az aktuális eladási ár alapján jelennek meg, a legmagasabb eladási árú áruk a legalacsonyabb árúak előtt szerepelnek. Az azonos eladási árú árukat ezután a katalógusba való felvételük időpontja szerint rendezik. A később beillesztett termékek a korábban beillesztett termékek elé kerülnek.

4.2 Ár a legolcsóbbtól

Az árukat az aktuális eladási ár alapján jeleníti meg, a legalacsonyabb eladási árat a magasabb árú áruk előtt. Az azonos eladási árú árukat ezután a katalógusba való felvételük időpontja szerint rendezik. A később beillesztett termékek a korábban beillesztett termékek elé kerülnek.

4.3. Ár a legjobban leárazottól

Az árukat az aktuális kedvezmény összege alapján jeleníti meg, a legmagasabb kedvezménnyel rendelkező árukat az alacsonyabb kedvezménnyel rendelkező áruk elé rendezve. Az azonos kedvezménnyel rendelkező árukat ezután a katalógusba való felvétel időpontja szerint rendezik. A később beillesztett termékek a korábban beillesztett termékek elé kerülnek.

A jelen árurendezési szabályzat 2023. január 6-tól érvényes.