Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

4CAMPING4U - Egyéni ajánlat csapatok számára

Egy csapat számára vásárolna? Nagyobb tételben keres outdoor ruházatot vagy felszerelést? Fontos Önnek az egyénre szabott ajánlat és a gyors kiszállítás? Akkor a legjobb helyen jár! A 4camping oldala kínálja a legszélesebb választékot túrafelszerelésekből, sportruhákból csapatok, iskolák vagy cégek számára. Az igényei alapján összeállítunk egy egyedi ajánlatot, legyen szó akár egy speciális termékről akár egy bizonyos színről, anyagról.

Kik számára biztosított a lehetőség?

Akár profi klubról vagy amatőr csapatról, iskoláról, cégről legyen szó. Akár csak nagyobb mennyiségről, nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelőt!

KLUBOK SZÁMÁRA

Ön tagja egy sportklubnak, csapatnak vagy körnek? Felszerelést és ruhát keres a tréningekhez, meccsekhez vagy a szabadidős tevékenységekhez?

Küldje el nekünk elképzeléseit és készítünk Önnek egy testre szabott ajánlatot.

ISKOLÁK SZÁMÁRA

Iskolai használatra lehetőség van ruhák és felszerelések vásárlására az iskola dolgozóinka, diákjainak és hozzátartozóiknak is. 

CÉGEK SZÁMÁRA

Sportruházatot vagy felszerelést keres vállalkozása, cége számára egy marketing kampányhoz? Esetleg ajándékkal szeretné meglepni dolgozóit, üzleti partnereit? Ruhára és felszerelésre lenne szüksége egy sport- vagy promo eseményre, esetleg motivációs vagy benefites programhoz? Szívesen ellátná sportruhával és felszereléssel munkatársait és akár a hozzátartozóikat is?

Ne habozzon felkeresni bennünket. Szívesen összeállítunk egy testre szabott ajánlatot az igényei szerint.

Egyéb szolgáltatások

Az általunk tervezett termékek mintáit megtekintheti, kérésre, utánvéttel el tudjuk küldeni. Érdeklődés esetén felvarrót, hímzést vagy nyomtatást is vállalunk a kívánt termékekhez. Egyedi, személyre szabott ajánlatokat készítünk.

Nem találja nálunk, amit keres?

Olyan terméket keres amit nem talál a kínálatunkban? Tanácsra lenne szüksége? Na habozzon felkeresni minket! Egyedi ajánlatot készítünk pontosan az Ön kívánságai szerint!

Lépjen velünk kapcsolatba

Tímea Kerekešová

értékesítési vezető

Email: timea.kerekesova@4camping.cz