Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Túra-, outdoor- és kempingfelszerelések egyik legnagyobb értékesítője vagyunk. A piacon a legszélesebb az árukínálatunk, a megfizethető árú márkáktól a prémium kategóriájúig.

A cég 2012-es alapítása óta célunk és küldetésünk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást és kényelmet nyújtsuk a szabadtéri felszerelések kiválasztása és megvásárlása során. 

Mit csinálunk?

A 4camping webáruházakon kívül 19 saját üzletet üzemeltetünk Csehország, Szlovákia és Magyarország nagyvárosaiban.

Az évek során több millió sátrat, hálózsákot, lakókocsit és egyéb felszerelést adtunk el. 140 embert foglalkoztatunk, és 7 országban - Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Horvátországban és Ukrajnában - működünk. Ügyfélbarát szemléletünkért számos díjat nyertünk.

Alappilléreink

Első osztályú tanácsadás

Nem tudja, hogyan válasszon szabadtéri felszerelést? Szívesen adunk tanácsot online és telefonon is.

30 napos elállás a vásárlástól

 Ha a termék nem felel meg Önnek, 30 nap áll rendelkezésére, hogy indoklás nélkül visszaküldje azt. 

Rendelés felpróbálásra 

Ha nem biztos a színben vagy a méretben, rendeljen több darabot a 4camping üzleteinek egyikébe, és csak azért fizessen, ami megfelelő.

Széles termékválaszték

Kínálatunkban több mint 350 márka széles választékát találja. Minden közvetlenül nálunk raktáron is van. 

A 4camping története

 1. 2012

  A kezdetek

  A 4camping webáruház létrehozására a prágai outdoor expó adta az ötletet, amely ma már Közép-Európa legnagyobb outdoor expójává nőtte ki magát. Ez a nagyszerű társaság ma is a 4camping csapat tagja, és a világ minden tájáról érkezett más outdoor-rajongókkal bővült. Az outdoor expó csak szezonális esemény volt, ezért mindannyian kerestük a módját annak, hogy ezt a nagyszerű csapatot együtt tartsuk. A megoldást a 4camping webáruház létrehozása jelentette.

 2. 2016

  Az expanzió kezdete

  A szlovák piacra 2016-ban léptünk be. Annyira nagy érdeklődés volt a termékeink iránt, hogy a következő években úgy döntöttünk, más országokba is terjeszkedünk.

  Így 2019-ben Magyarország és Románia piacán is elindítottuk a weboldalunkat. Küldöldi sikereinknek köszönhetően 2020-tól Ukrajnában, két évvel később pedig már Horvátországban és Bulgáriában is áruljuk outdoor felszereléseinket.

 3. 2017

  2022Web1804.jpg

  Kapcsolat a beszállítókkal + cégen belüli továbbképzés

  A beszállítókkal való jó együttműködés kulcsfontosságú számunkra. Az általuk szolgáltatott anyagokat és termékeket használjuk a cégen belüli képzéseink során, így megfelelő tanácsot tudunk adni ügyfeleinknek. Szorosan együttműködünk olyan love brand-ekkel is, mint pl. a Fjällräven, a Primus vagy az Icebreaker, és a piacra kerülő új termékekről és a technológiai újításokról minden információt megkapunk. Biztos lehet benne, hogy a 4campingtől vásárolt termékek kizárólag eredeti, közvetlenül a beszállítóktól származó darabok.

 4. 2019

  Piacra lépés Magyarországon

  Magyarországi kollégáinkkal együttműködve 2019-től magyar ügyfeleinknek is felajánlottuk szolgáltatásainkat az online térben. Termékkínálatunk mellett természetesen teljes körű ügyfélszolgálatot is kínálunk, amelyet folyamatosan fejlesztünk és gyorsítunk.

  2021.jpg

 5. 2021

  Raktártűz

  2021 július elején egy raktárunkban pusztító tűzvész idő előtt véget vetett az expónak. A prágai Letňanyban lévő raktárunkban szinte minden termék a tűz martaléka lett. A 4camping szinte mindent elvesztett, de az elszántság és a természet iránti lelkesedés megmaradt. A csapat egésze összefogott, ennek köszönhetően a vállalat megmenekült a bezárástól.

 6. 2022

  Megnyitottuk első budapesti üzletünket

  Az üzlet a nagy forgalmú Teréz körúton található, mindössze 5 perc sétára a Nyugati pályaudvartól, és az első naptól kezdve hatalmas népszerűségnek örvend.

 7. 2022

  Ország Boltja Díjak

  Webáruházunk minőségét a magyar vásárlók is értékelték, és a magyar „Ország Boltja 2021” szavazáson a III. Minőségi díjat kaptuk meg a Sport és fitnesz kategóriában. Az Árukereső.hu-n az ügyfeleink 98,56%-a ajánl minket. A következő évben még nagyobb sikert értünk el, amikor az „Ország Boltja 2022” szavazáson ugyanabban a kategóriában az I. helyezést kaptuk meg.

 8. 2023

  Újabb üzlet Magyarországon

  Az első üzlet nagy sikere miatt úgy döntöttünk, hogy egy második üzletet is nyitunk. Ügyfeleink így már Budapesten, a Fehérvári úton is kaphatnak személyes tanácsadást az outdoor felszerelésekkel kapcsolatban, illetve felpróbálhatják és megtapinthatják a kiválasztott termékeket.

 9. 2023

  Új célok és kihívások

  Folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfélszolgálatunkat a lehető legjobbá tegyük. Meghatároztunk egy új hosszú távú célt is, amely szerint fenntartható webáruházzá, a piac felelős szereplőjévé és példaképpé kívánunk válni mások - ügyfeleink, partnereink és versenytársaink - számára. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk azon a téren, hogy a vásárlók mit várnak el a termékektől, mi illik hozzájuk, mi tetszik nekik, ezért folyamatosan dolgozunk saját márkáink fejlesztésén, ami lerövidíti az ellátási láncot és megfizethetőbbé teszi a termékeket. 

Oszd meg a kalandodat velünk