Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Rólunk

A 4camping.hu webáruház, Magyarország egyik legnagyobb kemping és túrafelszerelésekkel foglalkozó üzlete. A legszélesebb raktáron levő kínálattal és a legnagyobb készlettel rendelkezünk a magyar piacon, mely több mint 250 márkát foglal magába. Csapatunk tagjai tapasztalt, lelkes természetjárók. Szívesen megosztjuk Önnel tapasztalatainkat, hogy megtalálhassa az Önnek legideálisabb választást.

 

Miért vásároljon nálunk?

 

Segítünk Önnek online és telefonon - Szakembereink segítenek az Ön igényeinek legjobban megfelelő termékek kiválasztásában.

 

3 munkanapon belül Önnél - A termékeket expressz szállítjuk. Általában 3 napon belül megérkezik a megadott címre.

 

Ingyenes kiszállítás - 20000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhoz szállítás.

 

Minden termékünk raktáron van - Válasszon Magyarország legszélesebb raktáron levő outdoor kínálatából.

 

Megbízhatóak vagyunk - Az ügyfeleink elsősorban a a megbízhatóságot, a problémamentes panaszkezelést és az ügyfélbarát megközelítést értékelik. 

 

Probléma mentes áru visszavétel -  14 napon belül indoklás nélkül visszavesszük az árut


4camping külföldön

A magyar piac mellett a 4camping megtalálható még a cseh, a szlovák és a román piacon is.  Így ügyfeleink a régió egy tapasztalt, megbízható kemping és túrafelszerelésekkel foglalkozó outdoor kereskedőjétől vásárolhatnak.

Elsőként a Cseh Köztársaságban 

www.4camping.cz webshop 2012-es elindulása óta célunk és küldetésünk a maximális kényelem és a legmagasabb szintű szolgáltatások nyújtása az ügyfeleknek a felszerelés kiválasztása során. Csehországban a webshop mellett még további 10 saját üzletet üzemeltetünk.

Ezen felül minden évben megrendezzük Közép-Európa legnagyobb sátor és túrafelszerelés kiállítását, ahol több mint 220 gyártó különféle termékei tekinthetőek meg.

Szlovákia

2016-ban a beléptünk a szlovák piacra, ahol a webshop mellett aztán megnyílt az első külföldi üzletünk is, Pozsonyban. Jelenleg a www.4camping.sk a legnagyobb kemping felszerelésekkel foglalkozó eladó Szlovákiában.  

Magyarország és Románia

A magyar fiókunk vagyis a www.4camping.hu 2019-ben indult el. Ezzel Kelet- és Közép-Európa legnagyobb piacával rendelkező vállalkozásává váltunk. Ugyan ebben az évben léptünk be a román piacra is ahol a www.4camping.ro az egyik legnagyobb értékesítő.

 

 

brno1.jpg