Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Kód: SHOES10 👟 Extra 10% kedvezmény a CIPŐKRE és a ZOKNIKRA

Rólunk

 

 4camping.hu webáruház

A 4camping webáruház egy fiatal, dinamikusan fejlődő vállalat, az outdoor, túra- és kempingfelszerelések egyik legnagyobb kiskereskedője. Weboldalunkon több mint 300 márka sport- és outdoor-termékeinek a legszélesebb választékát találja. 

A vállalat 2012-es alapítása óta arra törekszünk, hogy első osztályú ügyfélszolgálatunkkal megkülönböztessük magunkat. A 4camping webáruház tapasztalt, a természetszerető emberekből áll, akik nemcsak szakértő tanácsot tudnak adni a megfelelő felszerelés kiválasztásához, hanem akkor is foglalkoznak Önnel, ha a megrendelt terméket ki kell cserélni vagy reklamálni kell.

A kezdetektől

A midnennapjaink

Rendszeresen részt veszünk képzéseken, és szoros kapcsolatban állunk a hivatalos beszállítókkal annak érdekében, hogy bármilyen felmerülő probléma esetén segíteni tudjunk Önnek. Garantáljuk, hogy minden termékünk 100%-ban a márkák hivatalos forgalmazóitól származnak. 

Szolgáltatásunk minősége a cseh Heureka vásárlói értékelő oldal által többszörösen díjazott (2019, 2020, 2021). A 2020-as évben elnyertük az abszolút győztes díját is. Második helyezést kaptunk a Szlovák Minőségi Díj kiosztóján a Sportfelszerelések kategóriában. Magyarországon az Ország Boltja 2021-en Minőségi díjat kaptunk Sport és fitnesz kategóriában. Mindezek mellett ügyfeleink 98,56%-a ajánl minket az Árukereső.hu, 96,82%-a a Compari.ro vásárlói értékelő weboldalakon.

 A sikereink

 

Szívesen segítünk

Ha nem biztos benne, hogy mit válasszon, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen adunk tanácsot, mert "otthon vagyunk" az outdoor termékek között, és egyszerűen élvezzük a természetet!

Miért vásárolj nálunk?

 

Ingyenes szállítás   - Ingyenes kézbesítés 19 990 Ft felett

 

A legszélesebb outdoor kínálat - Válasszon Magyarország legszélesebb outdoor kínálatából. Jelenleg több mint 350 gyártó termékeit forgalmazzuk.

 

A vásárlóink 98% -a ajánlja - Az árukereső.hu-n található vélemények alapján ügyfeleink megbízhatósággal, problémamentes panaszkezeléssel és ügyfélbarát megközelítéssel jellemeznek minket. 

 

30 napos elállás - Ha nem tetszik a termék, 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti.

 

Minden raktáron, gyors kézbesítés  - A rendeléseket expressz kézbesítjük. A kézbesítés ideje átlagosan 2,5 nap.

 

Segítünk online és telefonon  - Termékspecialistáink segítenek megtalálni a legmegfelelőbb terméket.