Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Rólunk

A 4camping.hu webáruház, Magyarország egyik legnagyobb kemping és túrafelszerelésekkel foglalkozó üzlete. A legszélesebb raktáron levő kínálattal és a legnagyobb készlettel rendelkezünk a magyar piacon, mely több mint 250 márkát foglal magába. Csapatunk tagjai tapasztalt, lelkes természetjárók. Szívesen megosztjuk Önnel tapasztalatainkat, hogy megtalálhassa az Önnek legideálisabb választást.

 

Miért vásároljon nálunk?

 

Segítünk Önnek online és telefonon - Szakembereink segítenek az Ön igényeinek legjobban megfelelő termékek kiválasztásában.

 

3 munkanapon belül Önnél - A termékeket expressz szállítjuk. Általában 3 napon belül megérkezik a megadott címre.

 

Ingyenes kiszállítás - 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhoz szállítás.

 

Minden termékünk raktáron van - Válasszon Magyarország legszélesebb raktáron levő outdoor kínálatából.

 

Megbízhatóak vagyunk - Ügyfeleink elsősorban a megbízhatóságot, a problémamentes panaszkezelést és az ügyfélbarát megközelítést értékelik. 

 

Problémamentes áruvisszavétel -  30 napon belül indoklás nélkül visszavesszük a terméket


4camping külföldön

A magyar piac mellett a 4camping megtalálható még a cseh, a szlovák, a román és az ukrán piacon is. Ügyfeleink a régió egy tapasztalt, megbízható kemping és túrafelszerelésekkel foglalkozó outdoor kereskedőjétől vásárolhatnak.

Elsőként a Cseh Köztársaságban 

www.4camping.cz webshop 2012-es elindulása óta célunk és küldetésünk a lehető legszélesebb és a legmagasabb szintű szolgáltatások nyújtása az ügyfeleknek a termékek kiválasztása során. Csehországban a webshop mellett még további 10 saját üzletet üzemeltetünk.

Ezen felül minden évben megrendezzük Közép-Európa legnagyobb sátor és túrafelszerelés kiállítását, ahol több mint 220 gyártó különféle termékei tekinthetőek meg.

Szlovákia

2016-ban beléptünk a szlovák piacra, ahol a webáruház mellett megnyílt az első külföldi üzletünk is, Pozsonyban. Jelenleg a www.4camping.sk a legnagyobb kempingfelszerelésekkel foglalkozó értékesítő Szlovákiában.  

Magyarország

A magyar értékesítés, vagyis a www.4camping.hu 2019-ben indult el. Az első magyarországi üzletünket 2021. november 15-én nyitottuk Budapesten a Teréz körút 52. szám alatt, amivel vásárlóink megelégedettségét és kényelmét szeretnénk jobban kiszolgálni.

Románia és Ukrajna

A 2019-es évben léptünk be a román piacra is, ahol a www.4camping.ro az egyik legnagyobb értékesítő. Ezzel Kelet- és Közép-Európa legnagyobb piacával rendelkező vállalkozásává váltunk.

Az Ukrán értékesítés 2020-ban kezdődött, a 4camping.com.ua webáruház megnyitásával.

További tervek

A ForCamping cégcsoport már készül a bolgár és a horvát piac meghódítására.

 

brno1.jpg