Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Tanácsadás

Hogyan javítsuk meg a cipzárt

Tanácsadás

Eltört a cipzárad? Megmutatjuk, hogyan javíthatod meg.

Hogyan válasszunk fejlámpát?

Tanácsadás

Nem tudod, hogyan válaszd ki a megfelelő fejlámpát? Nem tudsz eligazodni a lumen, fénytáv és az ehhez hasonló paraméterek között? Mi segítünk.

Hogyan kell karbantartani a bőrcipőt

Tanácsadás

A bőrcipők sokáig bírják, csak sokkal igényesebbek, mint a textil cipők. Impregnálás? Viasz? Kefe? Van néhány tippünk és trükkünk az számodra.

Vízállóság, vízhatlanság és vízlepergetés

Tanácsadás

Olyan kabátra vagy hátizsákra van szükséged, amely ellenáll az esőnek és a nedves hónak? Kíváncsi vagy, hogy a Gore-Tex membránnal ellátott cipő meddig bírja? És azt sejted, hogy hiába van ráírva az okosórára 15M, azzal nem lehet csak úgy víz alá merülni? Vegyük át azokat a kifejezéseket, amelyek azt ígérik, hogy a kiválasztott berendezés ellenáll a víznek.

Milyen kabátot válasszunk télre és a nyirkos őszi napokra?

Tanácsadás

Hogyan válassz kabátot a téli vagy a hűvös őszi időjáráshoz? A választ cikkünkben megtalálod.

Néhány trükk a hideg legyőzéséhez

Tanácsadás

Ki szeretne úgy remegni mint egy kocsonya? Tanuld meg kezelni a hideget.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő nadrágméretet?

Tanácsadás

A megfelelő nadrágméret kiválasztása az otthon melegéből nem mindig olyan egyszerű. De outdoor tanácsainknak köszönhetően ezt könnyedén megoldhatod.

A kempingezés és a vadkempingezés legfontosabb dolgainak listája

Tanácsadás

A megfelelő felszereléssel bármilyen időben és gyakorlatilag bárhol lehet aludni. Miről nem szabad semmiképp elfeledkezni?

Víz van a sátorban? Elmondjuk, miért.

Tanácsadás

A páralecsapódás egy természetes fizikai jelenség, amely még kempingezés közben sem kerülhető el. Hogyan lehet megszüntetni a kondenzáció és a varratokon keresztül beszivárgó víz mennyiségét? Fogadd meg a cikkünkben szereplő tanácsokat.

Hogyan válasszunk megfelelő sportmelltartó méretet

Tanácsadás

Hogyan válasszunk sportmelltartót a maximális kényelem érdekében? Ebben a cikkben a megfelelő méretről és a melltartó tökéletes illeszkedéséről adunk tanácsot.

Hogyan válasszunk ideális cipőt

Tanácsadás

Bizonyára van a cipőszekrényetekben néhány sportcipő. Azok a hagyományosak, amelyekben jól lehet lótni-futni, megfelelnek a sétára, de talán sejtitek, hogy a hosszabb barangolásra már nem biztos, hogy mindig igénybe vehetők. Kiváltképp ha rendszeresen szeretnétek hosszabb útra kelni. Mi mindenre kell figyelni a kiválasztás során?

Mit vigyünk magunkkal a hegyekbe?

Tanácsadás

A hegyekbe készülsz, és nem szeretnél semmit sem elfelejteni? Meríts ihletet listánkból, hogy minden olyan dolgot megtalálj, amire szükséged lehet a hegyekben.