Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Tanácsadás

Hogyan válasszunk matracot? Típus szerinti áttekintés

Tanácsadás

A matrac megfelelő kiválasztásának mindig a matrac típusának kiválasztásával kell kezdődnie. Ezek a típusok azokról a felépítésekről és elvekről szólnak, amelyeken alapulnak.

Hogyan válasszunk hálózsákot a tevékenységnek megfelelően

Tanácsadás

Toll vagy üreges szálas? Nyári vagy háromévszakos? Múmia vagy szögletes? A hálózsák kiválasztásához az lesz a legjobb út, ha kiválasztasz egyet az alábbi kategóriákból.

Hogyan válasszunk kést 10 lépésben

Tanácsadás

A következő cikk elolvasása után könnyen ki tudod majd választani azt a kést, amely a legjobban megfelel az igényeidek.

Hogyan válasszunk matracot a paraméterek alapján?

Tanácsadás

Különböző fontossággal bíró egyedi szempontok, amelyek a felhasználótól függően eltérőek lehetnek. A paramétereket nem szabad alábecsülni, a matrac típusának a kiválasztása után fontos a megfelelő változat is, hogy tökéletesen megfeleljen a kívánt célnak.

Hogyan válasszunk ruhát ha nyirkos az időjárás

Tanácsadás

Köd, eső, szél, fagy - semmi olyan, amit egy út során többször is szeretnél átélni... De mi a 4camping.hu-ban a "Nincs rossz idő, csak rossz öltözet" mottót valljuk, és mivel nem vagyunk önzőek, Vítek Hruška megosztja veletek tippjeinket, hogyan kell megfelelően felöltözni nyirkos időben.

Bikepacking A-tól Z-ig

Tanácsadás

A bikepacking egy új trend a biciklis utazások terén. Hogyan pakoljunk össze erre a kangás bulira, hogyan válasszunk táskát és hogyan készüljünk az útra? Mindezt megtudjátok az alábbi bikepackingról szóló cikkünkből.

Hogyan kezeljük a derékaljat (matracot)

Tanácsadás

A matrac minden természetjáró felszerelésének szerves része. De tudod, hogyan kell megfelelően gondoskodni róla? Mi igen!

Hogyan kezeljük a hálózsákot

Tanácsadás

A hálózsák kiválasztásának már több cikket szenteltünk Tanácsadás rovatunkban. Most arról adunk tanácsot, hogyan vigyázz megfelelően a hálózsákra, hogy az hosszú évekig jól szolgáljon.

Hogyan kezeljük a sátrat

Tanácsadás

Minden sátorvásárláshoz idő, türelem és pénz kell. Ezen változók alapján egyértelmű, hogy ez nem egy egyszerhasználatos cikk. Íme néhány tipp a sátor megfelelő gondozásához.

Mikre kell figyelni, ha kirándulni megyünk a hegyekbe

Tanácsadás

A hegyekben kirándulni minden korosztály számára nagyszerű dolog, egész évben nekiindulhatunk, nem igényel sok felszerelést, erősíti az immunrendszert és javítja a hangulatot! Elég csak jól felkészülni rá.

Hogyan válasszunk mászó beülőt

Tanácsadás

Már mászol de még nehezen tudsz eligazodni a választék széles skáláján? A mai cikkben a megfelelő mászó hevederek kiválasztásához adunk tanácsot.

Mászás kezdőknek

Tanácsadás

Mit kell beszerezni a mászáshoz?