Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Tanácsadás

Felfújható matrac kiválasztása

Tanácsadás

Az utóbbi időben a felfújható, úgynevezett hurkás matracok is nagy fellendülést produkálnak. Biztos vagyok benne, hogy sokan emlékszünk ezekre gyermekkorunkból, mint a családi nyaralások részeire. Ezért úgy döntöttünk, hogy felidézzük ezeket a matracokat.

Toll hálózsákok és azok karbantartása

Tanácsadás

A toll hálózsákok számítanak a hálózsákok krémjének, a legmagasabb kategóriának. Egyben a legmelegebb darabok is egyben. Egyetlen utazó, hegymászó vagy turista se indulna neki a nagyvilágnak télen egy ilyen modell nélkül.

Toll - tulajdonsága, előnyei és hátrányai

Tanácsadás

Tanácsadás cikkünkben a Patizon munkatársaival együtt a tollra, pontosabban a toll szigeteléssel ellátott termékekre összpontosítunk. Bemutatjuk Önnek ennek a pótolhatatlan természetes anyagnak az előnyeit és hátrányait.

A megfelelő cipőméret kiválasztása

Tanácsadás

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Sir Joseph hálózsákot?

Tanácsadás

Sir Joseph® vyrábí několik řad péřových spacáků plněných husím peřím. Jak si z široké nabídky správně vybrat? Odpověď najdete v následujícím článku.

Az EVA habból készült matracok előnyei

Tanácsadás

Az egyre népszerűbb önfelfújódó matracok kezdik kiszorítani az egyszerű habszivacs matracokat. Ugyanakkor sosem szabad megfeledkeznünk az EVA  habszivacsokról sem. Számos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek nagyon hasznos darabbá teszik!  

Glamping, kempingezés egy kicsit másképp

Tanácsadás

A glamping azoknak szól, akik szeretnek kempingezni, és közvetlen kapcsolatban akarnak lenni a természettel, ugyanakkor élvezni akarják a luxust és a megszokott modern kényelmet.

8 tipp, hogy a túrázás szórakoztatóbb legyen a gyerekeknek

Tanácsadás

Valószínűleg minden szülő került már olyan helyzetbe, amikor egy várhatóan kikapcsolódásra szánt családi kirándulás gyötrelemmé változott minden érintett számára. Az alábbi cikk célja, hogy ezt a kockázatot minimálisra csökkentse.

A juhok tudják, hogyan kell öltözni a természetben. Merinóba!

Tanácsadás

Mi a cégnél már régóta  beleszerettünk a funkcionális merinó gyapjú ruházatba, de hogy állsz?

Toll hálózsákok és azok karbantartása

Tanácsadás

A toll hálózsák a hálózsákok királyi kategóriája. Ezek a legmelegebb hálózsákok. Egyetlen utazó, hegymászó vagy igényes túrázó sem tudja elképzelni az alvást nélkülük télen.

Sátrak motorosok számára - sajátosságok és különbségek

Tanácsadás

Gyakran mész motoros túrára, és olyan sátrat keresel, amit a cuccaid mellé a motor csomagtartójába még befér? Akkor olyan sátrat keresel, ami becsomagolva minimális méretű, épp ezért az egyik legfontosabb szempont a rudak hossza, semmiképp sem a tömege.

Hogyan válasszunk kempingbútort

Tanácsadás

Mire koncentrálj a bútorok kiválasztása során? Cikkünkben megtalálod a választ.