Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Tanácsadás

Hogyan válasszunk kültéri grillt

Tanácsadás

A grillezés a jelenlegi sláger szabadidős tevékenység. Az ételkészítést felejthetetlen illatok és ízek teszik varázslatossá. Gondold át, hogy a gáz vagy a faszenes grill számodra a jobb választás.  

Függőágyban alvás - szabadság, könnyedség és pozitív élmények

Tanácsadás

Biztosan feltűnt neked is, hogy egy ideje függőágy-boom van az Instagramon. Van aki egy pálmafára akasztja, van aki a kertben a medence mellé, megint mások az éjszakai égboltot figyelik benne feküdve.

8 lehetőség a sátorponyva használatára

Tanácsadás

Útmutató menedék építéséhez sátorponyvából. 8 építési lehetőséget mutatunk túrabotok, kerékpár és a környező fák felhasználásával.

Hogyan válasszunk megfelelő elősátrat?

Tanácsadás

Ez a cikk mindazoknak szól, akik elősátor vásárlásán gondolkodnak. Segítünk neked, hogy ne tévedj el a piacon levő hatalmas választék útvesztőiben.

Hogyan válasszunk vízszűrőt

Tanácsadás

A szűrő nem játék, hanem laboratóriumi berendezés. Ne kockáztasd az egészséged, kövesd ezeket az irányelveket.

Gyerekek és a futás

Tanácsadás

A rendszeres testmozgás a gyermekek számára természetes - ennek köszönhetően megfelelően fejlődnek, a túlsúly és az elhízás alapvető megelőzését jelenti, és az egészséges életmód egyik alappillére.

Hogyan foglaljuk le a gyerekeket, hogy a szülők ne őrüljenek meg

Tanácsadás

A mozgás korlátozása, zárt beltéri és kültéri sportpályák, a barátokkal való kapcsolattartás tilalma és mindezek mellett a gyerekek otthon vannak, akiket valahogy meg kell mozgatni és kihúzni őket a számítógép és a televízió elől. Próbálj ki legalább egyet a mi 9 tippünk közül.

Miért érdemes gerincvédőt venni

Tanácsadás

Gerincvédő? Ez nekem nem szükséges, egy újabb extra dolog, ami sok pénzbe kerül, és haszontalan... Elég gyakran halljuk ezt a véleményt, és mivel határozottan nem értünk egyet vele, írtunk nektek egy cikket, amelyben átnézzük a gerincvédőket.

Hogy is van a sísisak használatának kötelezettségével?

Tanácsadás

A téli szezon lendületet vesz - mi a helyzet a sisak használatának kötelezettségével hazánk lejtőin, és hogy van külföldön?

Minden, amit tudni akartál a Softshellről

Tanácsadás

Mi jut eszedbe, ha univerzális outdoor anyagot mond valaki? A legtöbb turisztikai tapasztalattal rendelkező ember azt mondja, hogy softshell. Ebben egyetértünk. Mi a varázsa, és vannak-e hiányosságai?

Hogyan válasszuk ki a síszemüveglencsét

Tanácsadás

Szeretnél síszemüveget vásárolni, de összezavarodsz a lencsék adatai láttán? Nem tudod, melyik számodra az igazán megfelelő? Olvasd el ezt a cikket, és világos lesz.

Hogyan tartsuk melegen a kezünket

Tanácsadás

A fagyos ujj télen gyakori jelenség - ez annyira nem számít a városban, de ha hófúvás előtt nem tudod a külső sátorponyvát rákattintani a sátor rudazatára, az már nagy baj. A fagyott ujjak elleni küzdelem egyik alapvető eszköze a kesztyű.