Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Tanácsadás

Futás és fogyás

Tanácsadás

Közeledik a fürdőruhaszezon és sokunkat zavar az a pár extra (kiló)gramm... De ne essünk kétségbe, ezen változtathatunk - például a futással.

Hogyan válasszunk ruhát a futáshoz

Tanácsadás

A futáshoz megfelelő ruházat sok lefutott kilométert garantál. Katka Balcarová tanácsot ad a választásában.

Milyen felszerelés kell a hosszú távú futásra

Tanácsadás

Szeretsz futni és játszol a gondolattal, hogy a hosszútávot is kipróbáld? Csak olvasd tovább - ebben a cikkben mindent megtalálsz, amire szükséged van.

Elsősegély készlet - hogyan állítsuk össze 10 perc alatt

Tanácsadás

Tehetetlenség. Ez az az érzés, amelyet akkor érzel, amikor egy sérült személyhez futsz és nincs más nálad, csak a csupasz kezed. Ebben az esetben jobban igaz, mint valaha - a felkészülés felbecsülhetetlen.

Hogyan támogassuk az immunrendszerünket

Tanácsadás

Az immunrendszerünk valójában egy "pajzs", amely megvédi az egészségünket. Íme néhány tipp, hogyan tudjuk megerősíteni.

Hogyan válasszunk hátizsákot?

Tanácsadás

Két alapelven nyugszik - a mértékletesség és a kényelem elvén. Vásárolj éppen akkora, könnyű vagy jó minőségű hátizsákot, amennyire szükséged van. És ami a legfontosabb, próbáld ki, hogy megfelelő legyen.

Síalpinizmus és biztonság a hegyekben

Tanácsadás

A biztonságos sítúra és hegyekben való sportolás alapja az alapos tervezés. Nézzünk meg együtt néhány fontos pontot, amelyet a havas síalpin kalandok előtt nem szabad alábecsülni.

Hogyan válasszunk felfújható matracot

Tanácsadás

Az utóbbi időben a felfújható, úgynevezett hurkás matracok is nagy fellendülést produkálnak. Biztos vagyok benne, hogy sokan emlékszünk ezekre gyermekkorunkból, mint a családi nyaralások részeire. Ezért úgy döntöttünk, hogy felidézzük ezeket a matracokat.

Hogyan válasszunk gyerek hálózsákot

Tanácsadás

Végre elérkezett az idő, amikor gyermeked már elég nagy és kivihetitek őt a természetbe? Valahova ahova szerettek visszatérni, és ott szeretnétek maradni például egy éjszakára.

Hogyan válasszunk nadrágot túrázáshoz

Tanácsadás

Túranadrágot szeretnél, és nem tudod, milyen anyagot, szabást és egyéb jellemzőt válassz? Mit kell tudni, és pontosan mire is kell figyelni? A "Hogyan válasszunk" sorozat következő részében tanácsot adunk.

Hogyan válasszunk túrabotot?

Tanácsadás

Jól jönne egy kis segítség a megfelelő túrabot kiválasztásában, és nem tudod, hova fordulj? Cikkünk célja, hogy ezt a bonyolult választást a lehető legkönnyebbé tegye számodra.

Hogyan válasszunk matracot? Típus szerinti áttekintés

Tanácsadás

A matrac megfelelő kiválasztásának mindig a matrac típusának kiválasztásával kell kezdődnie. Ezek a típusok azokról a felépítésekről és elvekről szólnak, amelyeken alapulnak.