Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Saját gyártású márkák bemutatása: Zulu, Warg, MOOA

A 4campingben a szakmai tapasztalatainkat a magán gyártásba visszük át.

A 4camping a vezető szabadtéri e-shop. Minden évben megrendezzük a Sátorkiállítást, ami egyedülálló kiállítási és értékesítési rendezvény a legnagyobb sátor-, hálózsák- és matracválasztékkal. Már több százezer sátrat és hálózsákot értékesítettünk, és a természetjáró felszereléssel kapcsolatos sok éves tapasztalatunkat közvetlenül a termékek gyártásába visszük át. Célunk olyan minőségi kemping és szabadtéri felszerelést biztosítani, amely megfelel ügyfeleink igényeinek és szükségleteinek. 

A tervezés kezdetétől magáig a gyártásig szakértőkkel, gondosan kiválasztott beszállítókkal és outdoor szerelmeseivel dolgozunk, hogy biztosítsuk a lehető legmagasabb minőségű anyagokat, és megfeleljünk a legmagasabb követelményeknek. A széles termékportfóliónak köszönhetően tudjuk, mire vágynak a vásárlók, és saját termékeinket a kezdők és az igényesebb felhasználók elvárásaira szabjuk.


Leírás: előadás a 4camping termékek gyártásáról és technológiájáról a Libereci Műszaki Egyetemen

 

Miért gyártunk saját termékeket?

  1. Több éves tapasztalataink és a vásárlóink visszajelzései alapján tudjuk, mire van igazán szüksége és mit keresnek az outdoor szerelmesei.
  2. Alacsonyabb árakat kínálunk a rövidített ellátási láncnak köszönhetően.
  3. Biztostjuk, hogy az egész szezonban a rendelkezésre állnak - állandó raktárkészlettel rendelkezünk.
  4. Garantáljuk a minőséget és az ügyfélszolgálatot első kézből, közvetlenül a 4campingtől.
  5. Sokat adunk az exkluzivitásra, az etikus termelésre és az ökológiára - lerövidítjük a termékciklust, minimalizáljuk a csomagolást és az üzemanyag-fogyasztást az utakon.

 

Számtalan márka kínál a piacon termékeket a ti a szabadtéri kalandotokhoz. A széles választék között azonban vannak olyan márkák is, amelyek kiemelkednek. Az egyik közülük a zulu.

A Zulu a sátrak, hálózsákok, matracok, kempingbútorok és egyéb termékek gyártására specializálódott, amelyek a minőségre, a funkcionalitásra és a hozzáférhetőségre helyezik a hangsúlyt. Az ihlet a piacon lévő sikeres és bevált modellekből származik, amelyeket fejlesztőink képesek voltak javítani és a modern kalandorok igényeihez igazítani.

Az egyik legnagyobb előny, amelyet ez a márka a 4camping műhelyéből hoz, a kiváló ár-teljesítmény arány. A saját gyártásnak és az ellátási lánc optimalizálásának köszönhetően a Zulu márka minőségi és megbízható termékeket tud kínálni megfizethető áron. Ez elengedhetetlen azoknak az ügyfeleknek, akik tartós felszereléseket keresnek jó áron.


Termék: Zulu Sandstone hátizsák

 

A Warg márkát a 4camping fejlesztői csapata keltette életre, akik maguk is igényes utazók és természetbarátok. Világjáró kalandjaik során csak a legjobbra van szükségük, tudják, mit akarnak, és a Warg márkájú termékeket közvetlenül a távoli expedícióikhoz, hegyi átkelésekhez és téli vándorlásaikhoz alkották meg.

A Warg a minőség és a különlegesség szinonimája. Prémium termékeket készítünk a legjobb anyagokból, mely gondosan válogatott és tesztelt a mi csapatunk és nagyköveteink csapata egyaránt. Minden Warg terméket úgy terveztek, hogy még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégítse. 

A minőség mellett az elérhetőség is fontos számunkra. Szeretnénk, ha ezek a termékek mindenki számára megfizethetőek lennének. Éppen ezért termékeink árai verhetetlenek és elérhetőek a nagyközönség számára. Nem a legolcsóbb termékre törekszünk, hanem egy prémium paraméterekkel rendelkező termékre, kedvező áron.


Termék: Midi sátor

 

A MOOA több, mint egy ruhamárka. Tudjuk, hogy a nők szerte a világon megérdemlik azokat a ruhákat, amelyek tükrözik életmódjukat és tevékenységeiket, valamint tiszteletben tartják egyéniségüket és önbizalmukat. Fejlesztőnőink ezért döntöttek úgy, hogy létrehoznak egy márkát, amely elutasítja a sztereotípiákat és az előzetes elképzeléseket.

Mindegyik darab szigorú teszteken esett át, hogy ne csak a stílusos megjelenést garantálja, hanem mindenekelőtt kényelmet és funkcionalitást biztosítson a különféle tevékenységek során. A MOOA ruhában egyszerűen jól fogod magad érezni, kompromisszumok nélkül kényelmesen.

Ha a mi modelljeinket választod kocogás, mászás, túrázás, futás közben, akár csak kint, a MOOA öltözetben arra összpontosíthatsz, ami fontos neked.


Termékek: MOOA Amaria leggings, MOOA Bina melltartó, leggings MOOA Lesa

 

Hogyan készülnek termékeink?

 

Tapasztalt csapatunk ötlete és tervezése

A kaland felszerelése ott kezdődik, ahol gyakran véget is ér – a természetben, hegycsúcsokon vagy mély erdőkben. Fejlesztőink nemcsak a szakterületükön tartoznak az élmezőnyhöz, hanem maguk is az outdoor szerelmesei is, akik gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek a technológiákról, anyagokról és termékekről. Ötleteik így gyakran nem csupán a vevők igényeken alapulnak, hanem a gyakorlati tudás terén is hozzáadott értéket képviselnek.

Aztán már az irodában készülnek a vázlatok, tervek, műszaki javaslatok. Felelős gyártókat, megbízható és etikailag korrekt gyárakat keresünk.

Kutatás és fejlesztés

A következő lépés az ötlet életre keltése. A 4camping fejlesztői és a kiválasztott gyártók intenzíven együttműködnek, és keresik az ideális megoldásokat és technológiákat. A gyárak a műszaki dokumentáció alapján mintákat készítenek a teszteléshez. Működésüket és teljesítményüket különféle körülmények között tesztelik – nem csak laboratóriumokban, hanem közvetlenül a terepen is.

Anyagok:

A formatervezés során kitüntetett figyelmet fordítanak a megfelelő anyagok és színek kiválasztására. Hálózsákoknál lehet szó a külső anyagról, bélésről vagy esetleg valamilyen praktikus csipeszről a csomagoláson. Sátrak esetében ezek a külső palást, a sátoralj, a szúnyogháló vagy a belső zsebek anyagai.


Leírás: Anyag és szín kiválasztása

 

Prototípusok gyártása

A termékprototípusok a végleges tervek és a kiválasztott anyagok alapján készülnek. Ezeket a prototípusokat a konstrukció, a kényelem, a tartósság, továbbá egyéb paraméterek és mutatók tesztelésére használják. A fejlesztés ezen részében kalkulálják a fizetendő árat vevő számára.

Tesztelés és optimalizálás

A prototípusokat további teszteknek vetik alá, beleértve azokat is, amelyeket valódi terepviszonyok között végeznek. A tesztelőktől és szakértőktől kapott visszajelzéseket az utolsó részletek feltárására, a részhibák kiküszöbölésére, apró javításokra és a teljesítmény optimalizálására használjuk fel.


Termék: tesztelés Zulu Sandstone hátizsák Madeirán


Gyártás és feldolgozás

A prototípus fázis befejezése és a terv jóváhagyása után kerül sor a tömeggyártásra. Az anyagok feldolgozása rögzített előírások szerint történik. A termékek minden egyes részét varrjuk és összeállítjuk. A fejlesztők napi kapcsolatban állnak a gyártókkal a gyártás során. Mindig a legjobb partnert keressük a gyártáshoz, először Csehországban, majd a világ többi részén.

Minőségellenőrzés

Minden termék gondos ellenőrzése és tesztelése két fázisban történik - a gyártónál és a cégünknél. Vizsgaintézetekkel és egyetemekke működünk együtt. A víz-, szél-, hőmérséklet-változásokkal és egyéb időjárási viszonyokkal szembeni ellenállást tanulmányozzák.


Leírás: első prototípusok és ellenőrzés a Warg sátrak esetében


Csomagolás és forgalmazás

A kész termékek becsomagolva, forgalmazásra készen várják az utat raktárunkba. Ezzel párhuzamosan zajlik a fotózás, a termékkártyákhoz szövegek készülnek és a paraméterek felírása, hogy a vásárló mindent megtudjon a termékről, amire szüksége van. Néhány terméket független tesztelőknek küldünk kipróbálásra, akik a végterméket hosszú távon használják kirándulásaik során a természetben, és a termékkel kapcsolatos tapasztalataikat tesztek formájában adják át weboldalunkon.


Termék: Snowind hótalp és a terepen való tesztelés


Visszajelzés és innováció

Sokat adunk a visszajelzésekre. Minden tapasztalatotok közvetlenül a fejlesztőcsapatunkhoz kerül. Nagyon komolyan vesszük azokat, és ezek a legfontosabb adatok a további termékfejlesztéshez és innovációhoz. A fejlesztők a visszajelzések alapján frissítéseket és fejlesztéseket hajthatnak végre.


Termékek: Warg Iceman csúszásgátló a hegyekben tesztelés alatt

 

 

Hasznos linkek

 

Szerző: A 4camping csapata

Forrás: a 4camping archívuma

PVC-free

A márkákról

Tudja, hogy mi az a polivinil-klorid?

Bio minőség

A márkákról

A biotermékek valóban jobb minőségű élelmiszereket garantálnak?

STANDARD 100 - OEKO-TEX

A márkákról

Szeretne biztos lenni afelől, hogy nem olyan terméket vásárol, amely káros az egészségére? Az OEKO-TEX Egyesület a legszigorúbb kritériumok alapján teszteli a termékeket!

Válogatásunk

Túrahátizsák Zulu Summit 45l

46 480 Ft (50.32 %) 23 090 Ft

Összehasonlítom

Nordic Walking túrabot Warg Nordic Carbon Fastlock

24 780 Ft (24.17 %) 18 790 Ft

Összehasonlítom

116 230 Ft (32.81 %) 78 090 Ft

Összehasonlítom

116 230 Ft (32.81 %) 78 090 Ft -tól

Összehasonlítom

Csúszásgátló Warg Iceman

12 380 Ft (25.77 %) 9 190 Ft

Összehasonlítom

27 880 Ft (55.2 %) 12 490 Ft

Összehasonlítom

Szögletes hálózsák Zulu Kabru

24 780 Ft (37.89 %) 15 390 Ft

Összehasonlítom

77 480 Ft (25.41 %) 57 790 Ft

Összehasonlítom