Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

A márkákról

Outwell Premium Collection sátorkollekció

A márkákról

Az Outwell Premium Collection sátorkollekció a 2020-es évre a modellek és méretek széles választékát kínálja. Ez a családi sátor kollekció ötvözi az innovatív dizájnt, a tágas teret és a könnyű mozgást. A kollekció összesen 6 sátrat tartalmaz, amelyek közül valóban mindenki megtalálhatja a magáét.

Outwell Prime Air Collection sátor kollekció

A márkákról

A nagy, tágas tér, a hatékony szellőzés és a könnyű hozzáférés a legfontosabb jellemzői az Outwell Prime Air Collection sátorkollekció tagjainak, amely 12 sokoldalú modellből áll, amelyek kiszolgálnak minden méret-igényt, megfelel pároknak, nagyobb családoknak vagy egy baráti társaságnak. A megbízható fix légrendszer előre megformázott csövei teljes állómagasságot biztosítanak.

Outwell Superior Air Collection sátor kollekció

A márkákról

A nagy, szellős tér, a hatékony szellőzés és a könnyű hozzáférés kulcsfontosságú jellemzői az Outwell átfogó Superior Air Collection kollekciójának, amely 7 sokoldalú modellt tartalmaz, megfelelve bármely méretű csoportnak a pároktól kezdve a nagyobb családokig vagy a baráti társaságokig. A megbízható, rögzített Power Air előregyártott csövek gótikus stílusuknak köszönhetően teljesértékű magasságot biztosítanak.

A Mountain Equipment hálózsákok története és fejlődése

A márkákról