Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Bio minőség

A biotermékek valóban jobb minőségű élelmiszereket garantálnak?

Az ökológiai címke tanúsítványhoz kötött, ami garantálja, hogy a termék vagy nyersanyag ökológiai gazdálkodásból származik. A bio kifejezés valószínűleg elsősorban az élelmiszeriparból ismerős. A biotermékek termelőinek rendszeres ellenőrzéseken kell részt venniük egy olyan hivatalos szervezetnél, amely felügyeli a biogazdálkodásra vonatkozó irányelvek betartását. 

A biogazdálkodás elveit a 834/2007/EK európai tanácsi rendelet szabályozza. 

Az Európai Unióban előállított bioélelmiszereken fel kell tüntetni az öko logót. A bio-, öko-organikus- vagy ökológiai címkét használó, nem tanúsított termékek törvényt sértenek, és büntetést vonhatnak maguk után. 

A biotermékek jobb minőséget garantálnak, mivel megfelelnek a különleges minőségi és egészségügyi követelményeknek. A biogazdálkodásban nem használnak mesterséges műtrágyákat, kémiai permetszereket vagy genetikailag módosított szervezeteket. Ezekben az esetekben az állattartás természet- és környezetbarát. 

 

Források: https://agriculture.ec.europa.eu/farming_hu

Saját gyártású márkák bemutatása: Zulu, Warg, MOOA

A márkákról

A 4campingben a szakmai tapasztalatainkat a magán gyártásba visszük át.

PVC-free

A márkákról

Tudja, hogy mi az a polivinil-klorid?

STANDARD 100 - OEKO-TEX

A márkákról

Szeretne biztos lenni afelől, hogy nem olyan terméket vásárol, amely káros az egészségére? Az OEKO-TEX Egyesület a legszigorúbb kritériumok alapján teszteli a termékeket!