Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Vegan

A vegán termékek a ruhaipart is érintik. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy tiszta vegán ruházatot vásárolsz, akkor válaszd az Approved Vegan címkével ellátott termékeket.

A vegán termékek részeként nem csak tanúsítvánnyal rendelkező dolgokat kell választani. Az anyagok szerint is tájékozódhatsz. A ruházathoz választhatsz természetes vagy szintetikus anyagokat, például pamutot, lenvásznat, kendert, bambuszt, Piñatexet, lycrát, akrilt, szilont és sok mást. 

Ha teljesen biztosra akarsz menni, válassz Vegan minősítéssel rendelkező ruhákat. A textiliparon belül a legismertebb és a legszigorúbb tanúsítvány az Approved Vegan, amelyet a Peta szervezet pártfogol. 

A PETA non-profit szervezet az állatok jogaiért küzd, és elsősorban a ruhaiparra és a kozmetikumokra koncentrál. Az Approved Vegan tanúsítvány nemcsak azt garantálja a fogyasztónak, hogy a ruhák nem állati eredetű anyagokból készültek, hanem azt is, hogy a gyártási lánc során nem bántalmaztak állatokat. 

 

Forrás: petaapprovedvegan.peta.org

Saját gyártású márkák bemutatása: Zulu, Warg, MOOA

A márkákról

A 4campingben a szakmai tapasztalatainkat a magán gyártásba visszük át.

PVC-free

A márkákról

Tudja, hogy mi az a polivinil-klorid?

Green Button

A márkákról

A textiliparban a társadalmi és környezeti felelősségvállalást a kormány által kiadott Green Button minősítéssel ellenőrzik.