Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Recenziók feldolgozásának szabályai

Mely a ForCamping s.r.o. , statisztikai számjel: 24295825, székhelye: Veselská 699, Letňany, 199 00 Prague 9, bejegyezve a prágai városi bíróságon C 194007 szám alatt, képviseli: Jaroslav Skalka ügyvezető igazgató,

cég online áruházán ( https://www.4camping..hu) keresztül történő árusításra vonatkozikAz általunk közzétett vélemények kizárólag olyan vásárlóktól származnak, akik ténylegesen megvásárolták a webáruházunkban véleményezett termékeket. Ebből a célból vásárlóink a webáruházunkban történő vásárlás után kaphatnak egy értékelési linket, amelyet arra használhatnak, hogy véleményt írjanak az általuk megvásárolt termékekről. 

Hogyan tudom értékelni a megvásárolt terméket?

A termékek értékelésére szolgáló linket a következő módokon kaphatja meg, ezeket a lehetőségeket a megrendelés végén választhatja ki:

1. Minden alkalommal, amikor megrendel egy terméket a webáruházunkból, küldhetünk Önnek egy e-mailt, amelyben lehetőséget adunk arra, hogy véleményt írjon a termékről a weboldalunkon. 

2 Abban az esetben ha nem utasítja el a lehetőséget, hogy az Árukereső.hu -n keresztül emailt kapjon az értékelése megtételéhez A rendelési folyamat során közvetlenül a rendelés feladása előtt adhatja meg nemtetszését.

Mi a biztosíték, hogy a termékértékelések nem hamisak?

Csak azok az ügyfelek hagyhatnak véleményt a termékekről, akik a https://www.4camping.hu oldalon vásároltak. Ezt az Árukereső.hu  oldalon keresztül tesszük, ahová a megvásárolt termékre (megrendelésre) vonatkozó információkat, az Ön vezeték- és keresztnevét és e-mail címét továbbítjuk. Ez azt jelenti, hogy technikailag csak a ténylegesen megvásárolt árukról lehet termékértékelést írni.

Hogyan határozzuk meg, hogy mely értékelések a legfontosabbak?

A legrelevánsabb értékelések azonosításához és rangsorolásához az összes értékelést elemezzük különböző jellemzők, például a csillagok száma, az értékelés szövegének hossza és időszerűsége alapján. A vásárlói vélemények szövegét és a kitöltött értékeléseket az értékelések megjelenítésének tetejére helyezzük, míg a csak csillagokat tartalmazó értékeléseket az összes vásárlói értékelés aljára soroljuk. Azokat az ügyfélértékeléseket is előnyben részesítjük, amelyek legalább négycsillagos vagy annál magasabb minősítéssel rendelkeznek.

Minden véleményt közzéteszünk, de fenntartjuk a jogot, hogy töröljük a vulgáris nyelvezetet tartalmazó véleményeket (ezeket mi töröljük).

Ezek az értékelések megjelenítésére vonatkozó szabályok 2023.1.6-tól érvényesek.