Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Outwell Conversion Lead Plug

Hálózati átalakító

Kedvezmény: -48 % Kiárusítás
Outwell Conversion Lead Plug ipari csatlakozó dugalj átalakító európai aljzatokhoz 16A-6h/220–250V. 30 cm hosszú, víz és porálló. 
Kiárusítva
  • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

Köztudott, hogy Európa legnagyobb túrázói között vannak a Dánok, valamint a Benelux államok lakói. Így tehát nincs is min csodálkozni, hogy ebben a kempingező-sátrazó közegben alakult meg az a társaság, akiknek sikerült lerombolniuk a táborozás ridegségéről és kényelmetlenségéről alkotott mítoszokat. Egyik sátruknál se kell legörnyedve belépni és mindegyik hálózsákjuknál úgy fogjuk érezni magunkat, akárcsak otthon a takaró alatt. Nincs másik cég, aki hasonló kényelmet tudna kínálni.

 

További információ a márkáról

Az Outwell Conversion Lead Plug egy biztonságos és sokoldalú átalakító a 16A-6h / 220-250V európai csatlakozókhoz, amely segíthet a táborozóknak, például ha világítani vagy melegíteni szeretnének. Víz és porálló. 30 cm hosszú.
Az Outwell Conversion Lead Plug átalakító előnyei:
Víz és porálló.
hossz: 30cm
remek ár

Paraméterek

Márka Outwell
Termékcsalád Conversion Lead
Méretek
30 cm
Víz elleni védettség mértéke
Védettség mértéke IPx0 (nincs védelem)-től, IPx8 (legmagasabb védelem)-ig. IP = International Protection (Nemzetközi Védettségjelölés). Egy műszaki berendezés áramköreit védő tok (készülékház) környezeti behatások elleni védettségét jelzik vele. Az első számjegy a szilárd anyagok, a második a vízzel szembeni védelemre, az esetleges harmadik a szilárdságra vonatkozik. A védettségi érték hiányát gyakran X betűvel jelzik.
IPx4-Fröccsenő víz ellen védett minden irányból
Szín
zöld
Garancia 24 hónap
Termékkód 76009574
EAN kódszám: 5709388049131