Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Ferrino NIGHTEC 800 2022

Hálózsák

Ingyenes kiszállítás

Határérték: -12 °C. 4 évszakos múmia hálózsák.

Kiárusítva
  • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

Az olasz Ferrino márka története 1870-ben kezdődik Torinóban, amikor Ceaser Ferrino beadta kérelmét a vízhatlan textil szabadalmaztatására, amelyekből elkezdett sátrakat, vízhatlan huzatokat, tokokat gyártani és pár év alatt ismertté vált egész Olaszországban.

Ma a Ferrino széles termékkínálattal rendelkezik az öltözékektől a sátrakon, hálózsákokon, matracokon, hátizsákokon és bútorokon keresztül, egészen a hegymászó, túra és vízi kiegészítőkig, amelyek megkönnyítik életünket a szabadban.

 

További információ a márkáról

4 évszakos múmia hálózsák -31°C-ig, súlya 2,15 kg. Az alkalmazott szintetikus mikroszálas töltelék maximális hőkomfortot biztosít. Hogy a hálózsákban való tartózkodása még kényelmesebb legyen, a hálózsák a másik oldalán is cipzárral felszerelt. Kompressziós tok.

Paraméterek

Márka Ferrino
Termékcsalád Nightec
Cipzár

A hálózsákok leggyakrabban oldalsó cipzárral (L/R), közepes cipzárral, ferde cipzárral vagy "L" cipzárral rendelkeznek a szögletes hálózsákokban. A túra hálózsákokban a cipzár a hideg behatolás elleni védelem része (léga). Ha a hálózsákokat szeretné összekapcsolni, akkor egy bal oldali átmenő cipzárral (L) és egy jobb oldalival (R) ellátott hálózsákra lesz szüksége.

Bal / Jobb
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
2,15 kg
Méretek
220x80x55 cm
Csomagméret
25 x 38 cm
Komfort hőmérséklet

Alsó hőmérsékleti határérték, amelynél a hálózsák használója nyugodt testhelyzetben, pl. hanyatt fekve, hőháztartási egyensúlyban van, és nem érez hideget. Ez az a legalacsonyabb hőmérséklet, amelyen a legtöbb felhasználó ideális körülmények között komfortosan érzi magát. A megadott hőmérsékleti értékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges variációját, ezért csak tájékoztató jellegűek, és a gyakorlati használathoz egyéni alkalmazkodást igényelnek.

-5 °C
Limit hőmérséklet

Az az alsó határérték, amelynél a helyi körülményekhez alkalmazkodó hálózsák használója, aki magzatpózban fekve képes úgy aludni, hogy nem ébreszti fel a hideg. A hálózsák szigetelése a használati körülményektől függően változik (szél, a felhasználó testhelyzete és ruházata, az alátét szigetelése, a hálózsákban lévő esetleges nedvesség stb.), valamint a hidegérzet is egyénfüggő (az akklimatizáció hatása, testi és lelki állapot, táplálkozás stb.) A hőmérsékleti határértékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges eltérését, ezért csak iránymutatásnak tekinthetők, amely a gyakorlati használathoz személyes alkalmazkodást igényel.

-12 °C
Extrém hőmérséklet

Alsó elméleti hőmérséklet határérték, amely meghaladja a kihűlés okozta egészségkárosodást vagy szélsőséges esetben fennáll a halál veszélye. A hálózsák szigetelése a használati körülményektől függően változik (szél, a felhasználó testhelyzete és ruházata, az alátét szigetelése, a hálózsákban lévő esetleges nedvesség stb.), és a hidegérzet is egyéni (az akklimatizáció hatása, testi és lelki állapot, táplálkozás stb). A hőmérsékleti határértékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges variációját, ezért csak iránymutatónak tekinthetők, amelyek a gyakorlati használathoz egyéni alkalmazkodást igényelnek.

-31 °C
Szabás

A takaró hálózsákokat inkább alacsony igénybevételű tevékenységekhez tervezték azok számára, akik szeretik a teret maguk körül, mivel könnyen lecipzározható takaróvá alakíthatók. A túrázó hálózsákoknál leggyakrabban az ún. múmia formát használják, amely sokkal jobban követi a test vonalát, így a szigetelő töltet hatékonyabban működik, és csökkenti a hálózsák becsomagolt térfogatát és súlyát.

múmia
Szigetelő töltet típusa

A szintetikus töltelékek üreges szálak vagy mikroszálak formájában hasonló elven működnek, és igyekeznek minél több levegőt megtartani a szerkezetükben, így jobban szigetelnek. Sokoldalúságuk és alacsonyabb áruk a fő előnyük. A természetes pehelytöltelék az eddigi leghatékonyabb hőszigetelő, amely alacsonyabb súlyt és jobb összenyomhatóságot kínál, magasabb beszerzési ár rovására. További információ a  Hogyan válasszunk hálózsákot? cikkben

mikroszálas
Összekapcsolható
Igen
Garancia 36 hónap
Termékkód 76007079
EAN kódszám: 8014044955976

Hasonló termékek

90 317 Ft (11.77 %) 79 690 Ft

Összehasonlítom

107 154 Ft (39.33 %) 65 010 Ft

Összehasonlítom

103 983 Ft (4.89 %) 98 900 Ft

Összehasonlítom

55 159 Ft (11.22 %) 48 970 Ft

Összehasonlítom

56 460 Ft (14.01 %) 48 550 Ft

Összehasonlítom

56 460 Ft (14.01 %) 48 550 Ft -tól

Összehasonlítom

52 620 Ft (14.14 %) 45 180 Ft -tól

Összehasonlítom

43 002 Ft (20.59 %) 34 150 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel