Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🎁 Karácsonyi ajándékok - tippek a túrázás szerelmeseinek, utazás és táborozás. Megnézem

Vango Mesh Bag Set

Tároló készlet

Kedvezmény: -21 % Akció Ruhatároló zsák Vango Mesh Bag Set

A dolgokat hátizsákban szervezetten tartani utazáskor gyakran elég nehéz feladat. Ez az élénk színű hálós Vango Mesh Bag Set segít mindent rendben tartani, és a dolgokat gyorsabban és könnyebben megtalálni.

Kiárusítva

Termékleírás

A skót outdoor termékeket gyártó Vango márka az ágazatban eltöltött többéves tapasztalatra esküszik. A Vango már 1966 óta a sátrakra és egyéb outdoor felszerelések fejlesztésére szakosodott. A kínálatukból mindenki könnyen választhat magának, keressünk akár egy kényelmes kempingezéshez, egyszerűbb túrázáshoz vagy biciklitúrához felszerelést. A Vangonál minden lelkes outdoor rajongó megtalálja a neki megfelelő darabot, kelljen az hegymászáshoz vagy egyéb más extrém kalandhoz. A kempingtől a hegytetőig minden centiméterből kellemes helyet varázsol, kelljen az szórakozáshoz, pihenéshez vagy akár védelemnek rossz idő esetén.

 

További információ a márkáról

A dolgokat hátizsákban szervezetten tartani utazáskor gyakran elég nehéz feladat. Ez az élénk színű Mesh Bag Set hálós zsák a Vango márkától segít mindent rendben tartani, és gyorsabban és könnyebben megtalálni a dolgokat.

A Vango Mesh Bag Set zsák előnyei:

  • rendezetten tartja a dolgokat a hátizsákban
  • több szín

Paraméterek

Gyártó Vango
Rendeltetés Férfi / Női
Súly 230 g
Űrtartalom 3 - 15 l
Méretek 64 x 34 x 41 cm
Laptop-tartó zseb Nem
Szín piros / k é k / zöld
Uralkodó szín Piros / Kék / Zöld
Garancia 24 hónap
Termékkód 76003639
EAN kódszám: 5023518794044