Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

25 éves Leatherman garancia

Leatherman termékekre 25 éves garancia vonatkozik. Az alábbiakban megtalálja a követelés benyújtásának lehetőségeit.

A Leatherman márka termékgarancia:

  1. A Leatherman márka a termékekre ( csak „multitoolok“ ) 25 év garanciát biztosít. A tartozékokra és kiegészítőkre (tokok, bitek, stb.)  24 hónapos garancia vonatkozik. A jótállás nem vonatkozik a normál kopásra.  
  2. A jótállás csak a gyártási hibákra vonatkozik. Mechanikai sérülések esetén a reklamációt csak az eladó szerviztechnikusának szakmai vizsgálata után fogadják el.
  3. A garancia attól a naptól kezdődik, amikor a termék a végfelhasználóhoz kerül. Az eladó garantálja a kézbesítés minőségét és teljességét. Az árut legalább 24 hónapos garanciával szállítják. Ha a vevő az áru átvételekor hibákat fedez fel, ezeket a tényeket írásban és ajánlott levélben közölnie kell, minden indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a termék kézhezvételétől számított 3 napon belül. 
  4. A panaszlapnak tartalmaznia kell az áruk kiszállításának dátumát, a termék nevét, az igényelt mennyiséget, a hiba leírását, elérhetőségeit és a panasz kezelésére vonatkozó javaslatot. A másik lehetőség a www.leatherman.cz weboldalon található igénylési űrlap kitöltése. Az eladó köteles válaszolni a panasztól a kézhezvételtől számított 10 napon belül.

 

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.