Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

25 éves Leatherman garancia

Leatherman termékekre 25 éves garancia vonatkozik. Az alábbiakban megtalálja a követelés benyújtásának lehetőségeit.

A Leatherman márka termékgarancia:

  1. A Leatherman márka a termékekre ( csak „multitoolok“ ) 25 év garanciát biztosít. A tartozékokra és kiegészítőkre (tokok, bitek, stb.)  24 hónapos garancia vonatkozik. A jótállás nem vonatkozik a normál kopásra.  
  2. A jótállás csak a gyártási hibákra vonatkozik. Mechanikai sérülések esetén a reklamációt csak az eladó szerviztechnikusának szakmai vizsgálata után fogadják el.
  3. A garancia attól a naptól kezdődik, amikor a termék a végfelhasználóhoz kerül. Az eladó garantálja a kézbesítés minőségét és teljességét. Az árut legalább 24 hónapos garanciával szállítják. Ha a vevő az áru átvételekor hibákat fedez fel, ezeket a tényeket írásban és ajánlott levélben közölnie kell, minden indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a termék kézhezvételétől számított 3 napon belül. 
  4. A panaszlapnak tartalmaznia kell az áruk kiszállításának dátumát, a termék nevét, az igényelt mennyiséget, a hiba leírását, elérhetőségeit és a panasz kezelésére vonatkozó javaslatot. A másik lehetőség a www.leatherman.cz weboldalon található igénylési űrlap kitöltése. Az eladó köteles válaszolni a panasztól a kézhezvételtől számított 10 napon belül.

 

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.