Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

A Columbia által használt technológiák

OMNI-TECH

Az Omni-Tech technológia kiváló vízszigetelést, légáteresztő képességet és védelmet biztosít a zord időjárás ellen. Az Omni-Tech anyagból készült első védőréteg megakadályozza, hogy a kívülről érkező víz érintkezzen a belső rétegekkel. A következő réteg egy mikroporózus membrán, teljesen megakadályozza a víz behatolását a szövetbe, de biztosítja az izzadság elvezetését is. Az Omni-Tech 10000 mm-es vízoszloppal és 10 000 g/m2/24hr légáteresztő képességgel rendelkezik.


A képre kattintva megtekintheti a Columbia termékkínálatunkat.

 

TECHLITE®

Kiváló ütéscsillapítás. A TECHLITE® technológiával ellátott anyag kiváló kényelmet és párnázottságot biztosít az outdoor lábbelik számára. Tartós, ütéscsillapító, így ideális és tartós támasztást és védelmet ad, amelyet a lábbelik és hátizsákok széles skáláján használnak. Ökológiai préselési folyamat. Az anyag természetesen antimikrobiális, könnyen karbantartható és szagálló. Ezenkívül a préselési folyamat során 25-30%-kal csökkentik a gyártási hulladékot.

A sarokrészben alkalmazott technológia lehetővé teszi a sarok tökéletes rögzítését. Az anyag memória hatása már néhány viselés után is emlékszik a sarok kontúrjára. A TECHLITE® gallér és nyelv együtt biztosítja a cipő tökéletes illeszkedését, valamint stabilitást és kényelmet biztosít.

 

OMNI-GRIP®

Kiváló stabilitást és tapadást biztosít bármilyen terepen és felületen. A talp különböző részei egymástól függetlenül működnek, és adaptív tapadást tesznek lehetővé durva terepen. Az OMNI-GRIP® külső talp poliuretánból és közepes tapadású gumiból készült a fokozott tartósság, a csillapítás és a jobb tapadás érdekében. Ez a rendszer többféle terepen működik, a speciálisan tervezett cipőelemeket a járás terepviszonyaival kombinálja, hogy bármilyen tevékenységhez biztosítsa a szilárd lépést.

 

OUTDRY® rendszer

Saját szabadalommal rendelkező laminálási eljárást alkalmaznak, amely a 100%-ban vízálló membránt a cipő rendkívül légáteresztő külső rétegével egyesíti, lezárva minden olyan lyukat, amely átengedheti a vizet. Az eredmény 100%-os vízállóság, légáteresztő képesség, kényelem, dizájn és forma.

A hagyományos "cipő" konstrukció esetében a membrán/bélés és a felső réteg között rés keletkezik. Ennek a köztes térnek a megléte teszi lehetővé a víz és a szennyeződések felhalmozódását, ami a termék súlyának növekedéséhez és hideg-érzethez vezet. Az OUTDRY® gyártási eljárás a nagyobb térfogatot egy vékony, vízálló és légáteresztő membránnal helyettesíti, amely a külső réteghez van ragasztva. Az eredmény kisebb súly, jobb forma és nagyobb rugalmasság.


A képre kattintva megtekintheti a Columbia cipő-termékkínálatunkat.

 

FLUID FRAME®

Optimális tapadás, stabilitás és alátámasztás minden felületen. Ez a technológia kombinálja a Techlite® hab különböző sűrűségű részeit, így Ön kényelmesen beérhet akár egy távoli célba is. A speciális középtalp sima átmenetet biztosít a puha párnázás és a keményebb, jobban megtámasztó anyag között a sarok középső és oldalsó részein. A könnyű, integrált támasztórendszer sima habszerkezetet tartalmaz, amely megfelelő lábvezetést, stabilitást és zökkenőmentes mozgást biztosít.

 

FLUID FOAM

Nincs semmilyen trükk a középtalpban – nincsen zselé, légzsák vagy műanyag alkatrész, egyszerűen tiszta, érzékeny hab a lábujjaktól a sarokig. Ez nem csak EVA - ez olyan EVA, amelyet tudományosan töltöttek meg. A FluidFoam 17%-kal nagyobb párnázottságot kínál, mint a hagyományos EVA, és a poliolefin elasztomer (POE) használatával kiváló ütéscsillapítást és tartósabb párnázást biztosít. Az olefin blokk kopolimer (OBC) révén jobb az energia-visszanyerés is.

 

FLUID GUIDE

A lábad egyedi, akárcsak a felület, amelyen futsz. A FluidGuide alkalmazkodik a folyamatosan változó terepviszonyokhoz. Vezeti a lábfejedet, több irányban is stabilitást biztosít, így a lehető legsimább futási élményt nyújtja. 

Az anyagok sűrűsége egymásba illeszkedik, hogy kiküszöbölje a kemény ragasztott illesztéseket a középtalprészek között, így biztosítva a zökkenőmentes átmenetet. A szükség szerint nyújtott támasz lehetővé teszi a természetes és kiegyensúlyozott tempót a párnázott és a jó támaszt adó középtalp révén.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Válogatásunk

43 317 Ft (30.9 %) 29 930 Ft -tól

Összehasonlítom

41 580 Ft (50.63 %) 20 530 Ft -tól

Összehasonlítom

41 580 Ft (21.77 %) 32 530 Ft

Összehasonlítom