Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

A Mountain Equipment hálózsákok élettartam garanciája

A toll hálózsákok fejlesztésében és gyártásában szerzett több mint 55 éves tapasztalatunknak köszönhetően professzionális hegymászók, expedíciók, hegyi vezetők és más igényes felhasználók közreműködésével, valamint a legjobb technológiák és anyagok felhasználásának köszönhetően biztosak vagyunk a legmagasabb fokú minőségben és leghosszabb élettartamban. Emiatt “Lifetime Guarantee!” -élethosszig tartó garanciát vállalunk minden egyes toll hálózsákunkra. Biztosak vagyunk abban, hogy hálózsákjaink legalább 10 évig, vagy még tovább is megbízhatóan szolgálják Önt, megfelelő használat mellett.

Az átlagon felüli garancia alkalmazása:

A jótállás érvényesítéséhez a szokásos eljárást kell követni, vagyis az árut be kell vinni valamelyik boltunkba, vagy postán kell elküldeni a megadott címre, mi pedig gondoskodunk a további kommunikációról a szállítóval vagy gyártóval. Fontos a nyugta áru mellé történő mellékelése és a gyártói feltételek teljesítése.

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.