Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

A Pinguin martacokban található üregek típusai

A Pinguin márkájú matracok üregei eltérőek. Egy leendő matrac-tulajdonosnak mindenképpen figyelembe kell vennie az ezzel járó különböző tulajdonságokat és felhasználási módokat.

Vízszintes üregek

A vízszintes üregek használata a hab könnyítését szolgálja, és a legjobb kompromisszum a szigetelő tulajdonságok és a matrac súlya között. Az ilyen típusú könnyítéssel a hőállóság magasan marad, mivel a hab üregében lévő léghenger tetejét és alját hab védi, ami megakadályozza, hogy az üregben lévő levegő a talajtól lehűljön. Az ilyen felépítésű derékaljak négy évszakos használatra alkalmasak.

Hosszanti üregek

A sűrűn elhelyezett függőleges üregek kis súlyt és nagyon jó összecsukhatóságot garantálnak. Ez a típus tavasztól őszig használható.

Hosszanti/vízszintes üregek

A vízszintes és függőleges üregek kombinációja a matrac lehető legkisebb súlyát eredményezi. A Pinguin azonban a hab "dupla lyukasztását" a csökkent teherbíró képesség miatt csak a matrac kevésbé igénybevett részein használja - például a fejnél és a lábfejnél. A derékalj legjobban igénybe vett részein vízszintes üregeket használnak, amelyek szintén növelik az egész matrac szigetelő tulajdonságait. Ezeket a matracokat négy évszakos matracoknak minősítik.

Telített matracok - üregek nélkül

Az üregek nélküli teljes hab a legkényelmesebb és legjobban szigetelő megoldás a fent említett típusok közül, a kisebb csomagolhatóság rovására. Ezek a matracok egész évben használhatóak, de nagyobb súlyuk miatt túrázáshoz nem ajánlottak.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk