Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

A Sawyer szűrők korlátozott élettartam garanciája

Kiváló minőségű szűrők gyártójaként a Sawyer teljes élettartamra szóló korlátozott garanciát nyújt a termékeinek bármely a gyártási folyamatból eredő hibáira. A hibát a termék javításával vagy cseréjével rendezi a gyártó, saját belátása szerint. A szakszerűtlen felhasználás vagy gondatlanság miatt bekövetkezett hibák javítására a garancia nem vonatkozik, de kérésre díj ellenében a gyártó kijavítja azt. Ha a szűrő megfagy (a fagy visszafordíthatatlanul károsítja a szűrőt), a garancia érvényét veszti.

Ez a garancia kizárólag szűrőkre vonatkozik, a többi tartozékra a standard 24 hónapos garancia vonatkozik.

A prémium garancia érvényesítése

Ez garancia érvényesítése semmiben sem különbözik az átlagos eljárástól. Elég a terméket eljuttatni hozzánk, mi pedig lefolytatjuk a garanciális eljárást a gyártóval illetve a beszállítóval. Fontos a termékhez csatolni a számla másolatát illetve a terméknek meg kell felelnie a gyártó feltételeinek.

 

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.