Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

A Sawyer szűrők korlátozott élettartam garanciája

Kiváló minőségű szűrők gyártójaként a Sawyer teljes élettartamra szóló korlátozott garanciát nyújt a termékeinek bármely a gyártási folyamatból eredő hibáira. A hibát a termék javításával vagy cseréjével rendezi a gyártó, saját belátása szerint. A szakszerűtlen felhasználás vagy gondatlanság miatt bekövetkezett hibák javítására a garancia nem vonatkozik, de kérésre díj ellenében a gyártó kijavítja azt. Ha a szűrő megfagy (a fagy visszafordíthatatlanul károsítja a szűrőt), a garancia érvényét veszti.

Ez a garancia kizárólag szűrőkre vonatkozik, a többi tartozékra a standard 24 hónapos garancia vonatkozik.

A prémium garancia érvényesítése

Ez garancia érvényesítése semmiben sem különbözik az átlagos eljárástól. Elég a terméket eljuttatni hozzánk, mi pedig lefolytatjuk a garanciális eljárást a gyártóval illetve a beszállítóval. Fontos a termékhez csatolni a számla másolatát illetve a terméknek meg kell felelnie a gyártó feltételeinek.

 

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.