Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

A SealSkinz élettartam garanciája

A brit gyártó egyedülálló, szabadalmaztatott StretchDry technológiával rendelkezik, amely 100%-ban vízálló és légáteresztő. Emellett a StretchDry technológiával ellátott összes termékre élethosszig tartó garanciát biztosít, feltéve, hogy a termék gyártási hiba miatt hibásodik meg. A sérült terméket az eredetinek leginkább megfelelő termékkel cseréljük ki. Ha a terméken túlzott használat vagy az ápolási utasítások be nem tartásának jelei mutatkoznak, a garancia nem érvényesül.

"Az időjárástól és a tevékenység típusától függetlenül az a célunk, hogy lehetővé tegyük, hogy messzebbre menj, tovább menj, elsőként juss ki és utolsóként térj vissza."

Garancia érvényesítése 

A garancia igénybevételére a szokásos eljárás vonatkozik, azaz csak hozza be az árut az üzletünkbe, vagy küldje el a megadott címre, és mi gondoskodunk a további kommunikációról a szállítóval vagy a gyártóval. Fontos, hogy a terméket a nyugtával együtt juttassa el hozzánk, és tartsa be a gyártó feltételeit.

 

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Válogatásunk

5 080 Ft (14.96 %) 4 320 Ft

Összehasonlítom

6 440 Ft (23.45 %) 4 930 Ft

Összehasonlítom

3 200 Ft (20 %) 2 560 Ft

Összehasonlítom

4 110 Ft (20.19 %) 3 280 Ft

Összehasonlítom