Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

A SealSkinz élettartam garanciája

A brit gyártó egyedülálló, szabadalmaztatott StretchDry technológiával rendelkezik, amely 100%-ban vízálló és légáteresztő. Emellett a StretchDry technológiával ellátott összes termékre élethosszig tartó garanciát biztosít, feltéve, hogy a termék gyártási hiba miatt hibásodik meg. A sérült terméket az eredetinek leginkább megfelelő termékkel cseréljük ki. Ha a terméken túlzott használat vagy az ápolási utasítások be nem tartásának jelei mutatkoznak, a garancia nem érvényesül.

"Az időjárástól és a tevékenység típusától függetlenül az a célunk, hogy lehetővé tegyük, hogy messzebbre menj, tovább menj, elsőként juss ki és utolsóként térj vissza."

Garancia érvényesítése 

A garancia igénybevételére a szokásos eljárás vonatkozik, azaz csak hozza be az árut az üzletünkbe, vagy küldje el a megadott címre, és mi gondoskodunk a további kommunikációról a szállítóval vagy a gyártóval. Fontos, hogy a terméket a nyugtával együtt juttassa el hozzánk, és tartsa be a gyártó feltételeit.

 

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.