Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Az Adventure Menu története

Adventure Menu új dimenziót hozott létre a szabadtéri étkezésben. A cél a minőségi és egészséges ételek elkészítése az utazás során és a természetben éppúgy, mint otthon, bonyolult előkészítés és felesleges edények használata nélkül. Az egészséges ételeket jó alapanyagokból kell elkészíteni, amelyek elegendő tápanyagot tartalmaznak kémiai adalékok nélkül. Ez az Adventure Menu legfőbb elve. Mondanunk sem kell, hogy az alapoktól a késztermékig, félkész termékek használata nélkül garantált a becsületes kézi előkészítés, nagyszerű és természetes íz.

Az Adventure Menu ételeit főzés után sterilizálják, szemben más dehidratálást alkalmazó gyártókkal. A sterilizálás során az élelmiszer úgynevezett folyékony állapotban marad. Az utólagos elkészítése nagyon egyszerű és gyors, a végeredmény pedig természetes ízt, aromát és megjelenést kínál jó tápértékekkel és extrém eltarthatósággal, legalább három évig.

 

Ez még nem minden! Ezt a minőségű ételt akár tűz vagy edénykészlet használata nélkül is felmelegítheti, csupán 12 perc alatt. A felmelegítéshez elég az önmelegítő kapszula és a Zipper-bag használata, és egy kis víz hozzáadása. A kapszulában lévő víz és az oltott mész között exoterm reakció megy végbe, ami 100°C-ra melegíti fel a vizet, ami az ételt is felmelegíti. Nem kell aggódnia, könnyen felmelegíti az ételeket bármilyen körülmények között, még esőben és szélben is 12 perc alatt. A Zipper-bag többször is használható, az önmelegítő kapszulából azonban minden alkalommal újra van szükség.

Az egész előkészítés nagyon egyszerű és gyors. Az élelmiszereket védőzacskóba csomagolják, így nem kell tartania attól, hogy a melegítés során vegyszer kerül az élelmiszerbe. Ezen kívül az önmelegítő kapszula 100%-osan lebomló, így bárhol eláshatja a természetben. A készétel nagyobb húsdarabokat és egyéb összetevőket tartalmaz, és számos tápanyagot, amelyek szükségesek a sportoláshoz és a szabadtéri teljesítményekhez.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk