Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Bugaboo kemping edények

Kiváló ár-érték arány. 

Mi rejtőzik egy Teflon classic réteg alatt, vagy a fényes magas hőmérsékleten kezelés alatt? Ha Bugaboo edényekről beszélünk, akkor belül könnyű alumíniumot találunk, amely nagyon jól vezeti a hőt.

A Pinnacle és Halulite sorozatokhoz képest a Bugaboo olcsóbb választás a szabadtéri főzéshez. Ez a kiváló minőségű, könnyű alumínium edény kiváló segítséget nyújt a túrázáshoz. Minden edénydarabot 2 réteg tartós teflonréteg borít, fokozott karcállósággal.

Könnyű, magas hőmérsékleten festett, kiváló minőségű alumínium edények. Kívül magas hőmérsékleten edzett festéket használnak, amely megvédi az alumínium magot a kopástól és az oxidációtól. Ugyanakkor fényes felületet ad az edényeknek.

A teflon classic a tapadásmentes felületek legendás márkája, amely magas minőségi mércét állított fel. Az alapozás célja az aluminium és a teflon összekapcsolása, és a fedőréteg biztosítja a felület tapadásmentességét. Ne tévesszenek meg az utánzatok, a teflon classic garancia záloga.

 

 

 

 

 

 

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.