Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra
ForCamping s.r.o. kempingfelszerelés Menü
  • Kiárusítás

Egy jó alvás garanciája

Kiegészítő termékinformációk

MILYEN HŐMÉRSÉKLET KELL A  „JÓ ALVÁSHOZ“?

A Mountain Equipment „Jó Alvás“ egységnek hívja azt a hőmérsékletet, ami reális körülmények között a pihentető alváshoz szükséges. A tesztelések során az EN nem tekinti a szelet, és a nedvességet reális körülménynek, ezért az eredmények értékei csupán tájékoztató jellegűek.

Nem volt eléggé meleg a hálózsák, melyet tőlünk vásárolt? Nem probléma! Ugyanis a vásárlás időpontjától számítva 30 napja van arra, hogy kipróbálja a hálózsákot, és amennyiben fázni fog benne nem kell mást tennie, minthogy visszaküldje hozzánk, és egy melegebb modellre cserélje. Ne aggódjon, mindenképpen talál egy olyan hálózsákot, melyben kényelmesen kialussza magát. Valóban elég harminc napon belül visszaküldeni a teljesen sértetlen terméket, és közölni az ügyfélszolgálattal a cserével kapcsolatos igényét.

Fagyasztva szárítás (liofilizálás)

Kiegészítő termékinformációk

A fagyasztva-szárítás az élelmiszerek tárolásának a legújabb technológiája, ami hosszú időn át megőrzi az élelmiszerek ízét és illatát.

Drop

Kiegészítő termékinformációk

Különösen a futócipő szempontjából fontos paraméter a cipő kiválasztásában. A Drop Heel-to-Toe a sarok és a lábujjhegy alatti rezgést elnyelő elemek közti vízszintbeli különbséget (talp boltíve) jelzi. Minél alacsonyabb a szám, a cipő annál természetesebb járást biztosít.  

Ez egy egyedi paraméter, így mindenkinek saját magának kell kipróbálnia, melyik felel meg neki legjobban, de általánosságban elmondható, hogy: 

  • cipő 0 – 4 mm droppal tapasztalt futóknak ajánlott, gyors futáshoz 
  • cipő 5 – 9 mm droppal lehetővé teszi, hogy a lábujjra /talpunk közepére lépjünk
  • cipő 10 – 12 mm droppal akkor válassza amikor sarokra lép, vagy ha nagyobb a súlya  

EN 13537 szabvány szerinti tanúsítvány

Kiegészítő termékinformációk