Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

Egy jó alvás garanciája

MILYEN HŐMÉRSÉKLET KELL A  „JÓ ALVÁSHOZ“?

A Mountain Equipment „Jó Alvás“ egységnek hívja azt a hőmérsékletet, ami reális körülmények között a pihentető alváshoz szükséges. A tesztelések során az EN nem tekinti a szelet, és a nedvességet reális körülménynek, ezért az eredmények értékei csupán tájékoztató jellegűek.

Nem volt eléggé meleg a hálózsák, melyet tőlünk vásárolt? Nem probléma! Ugyanis a vásárlás időpontjától számítva 30 napja van arra, hogy kipróbálja a hálózsákot, és amennyiben fázni fog benne nem kell mást tennie, minthogy visszaküldje hozzánk, és egy melegebb modellre cserélje. Ne aggódjon, mindenképpen talál egy olyan hálózsákot, melyben kényelmesen kialussza magát. Valóban elég harminc napon belül visszaküldeni a teljesen sértetlen terméket, és közölni az ügyfélszolgálattal a cserével kapcsolatos igényét.

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.