Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Elősátor készlet Outwell Superior Air Touring

Az Outwell Superior Air Touring kollekciója minden utazó számára elegendő választékot kínál. A gyűjteményben összesen 4 sátor és 2 elősátor található. A sátrak tágasak, szellősek és nagyon kényelmesek. A megbízhatóan rögzített Power Air rendszer előre megformázott csövei a gótikus stílusnak köszönhetően teljes állómagasságot biztosítanak.

Az elősárak legnagyobb előnye a megnövekedett élettér mellett az, hogy otthagyhatjuk a helyén, miközben Ön az autóval utazhat. Amikor megérkezik, gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatja megint a lakóautójához a Double Beading-nek (5mm + 7mm) köszönhetően - amely kompatibilis a piacon kapható összes sínnel.

A sátorponyva prémium Outtex 6000 Pro anyagból készült, amely a stílusos kialakítás és a tökéletes minőség mellett páratlan védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. Az autó és az elősátor között egy speciális Link Access Zone található, amely segít tisztán tartani a környezetet és kiküszöbölni a huzatot a kivehető bélésnek köszönhetően. Ezen kívül legalább egy oldalsó bejárat is van ebben a zónában.

Az elősátrak szúnyoghálóval ellátott széles bejárati nyílásokkal, sötétített ablakokkal, függönyökkel, speciális polietilén béléssel, szélvédő rendszerrel vagy a 2020-as újdonságnak számító Hooktrack függönyrendszerrel is rendelkeznek. Ennek a speciális, diszkrét kampókkal ellátott sínnek köszönhetően lámpát vagy LED-szalagot is fel tud akasztani, illetve elrejtheti vagy rendszerezheti a kábeleket. A sátor felállítása a mellékelt felfújható pumpának köszönhetően nagyon egyszerű. A sátor rögzítése a színkódolt karikáknak, hevedereknek és csapoknak köszönhetően ugyanolyan egyszerű és gyors, mint a sátor felfújása.

A sátor rövid távolságokra történő könnyű szállítása érdekében a csomagban található egy tömörítő pántokkal ellátott hordtáska.

A kollekcióba tartotó elősátrak: Parkville 200SAParkville 200SA TallParkville 260SAJonesville 290SA

A kollekcióba tartotó előtetők: Touring CanopyTouring Shelter

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk