Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fedezd fel a SALOMON újdonságait és bestsellereit! 👟

Elősátor készlet Outwell Superior Air Touring

Az Outwell Superior Air Touring kollekciója minden utazó számára elegendő választékot kínál. A gyűjteményben összesen 4 sátor és 2 elősátor található. A sátrak tágasak, szellősek és nagyon kényelmesek. A megbízhatóan rögzített Power Air rendszer előre megformázott csövei a gótikus stílusnak köszönhetően teljes állómagasságot biztosítanak.

Az elősárak legnagyobb előnye a megnövekedett élettér mellett az, hogy otthagyhatjuk a helyén, miközben Ön az autóval utazhat. Amikor megérkezik, gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatja megint a lakóautójához a Double Beading-nek (5mm + 7mm) köszönhetően - amely kompatibilis a piacon kapható összes sínnel.

A sátorponyva prémium Outtex 6000 Pro anyagból készült, amely a stílusos kialakítás és a tökéletes minőség mellett páratlan védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. Az autó és az elősátor között egy speciális Link Access Zone található, amely segít tisztán tartani a környezetet és kiküszöbölni a huzatot a kivehető bélésnek köszönhetően. Ezen kívül legalább egy oldalsó bejárat is van ebben a zónában.

Az elősátrak szúnyoghálóval ellátott széles bejárati nyílásokkal, sötétített ablakokkal, függönyökkel, speciális polietilén béléssel, szélvédő rendszerrel vagy a 2020-as újdonságnak számító Hooktrack függönyrendszerrel is rendelkeznek. Ennek a speciális, diszkrét kampókkal ellátott sínnek köszönhetően lámpát vagy LED-szalagot is fel tud akasztani, illetve elrejtheti vagy rendszerezheti a kábeleket. A sátor felállítása a mellékelt felfújható pumpának köszönhetően nagyon egyszerű. A sátor rögzítése a színkódolt karikáknak, hevedereknek és csapoknak köszönhetően ugyanolyan egyszerű és gyors, mint a sátor felfújása.

A sátor rövid távolságokra történő könnyű szállítása érdekében a csomagban található egy tömörítő pántokkal ellátott hordtáska.

A kollekcióba tartotó elősátrak: Parkville 200SAParkville 200SA TallParkville 260SAJonesville 290SA

A kollekcióba tartotó előtetők: Touring CanopyTouring Shelter

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.