Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

EN 13537 szabvány szerinti tanúsítvány

Az akkreditált laboratóriumi körülmények között végzett vizsgálatok eredményei alapján a TRIMM hálózsákok megfelelnek az új, egységes EN 13537 európai szabványnak. Ennek a rendeletnek az értelmében a gyártó hálózsákjai száraznak tekinthetőek, ami egy fontos szempont, mert az anyagba jutó nedvesség alapvetően ronthatja a termék hőteljesítményét. Nedves anyag esetén a hőveszteség akár 24-szer nagyobb, mint a száraz anyag esetében. A  hálózsákban lévő szigetelő anyag képes felszívni úgy a belső-izzadás során keletkező- nedvességet, mint a külső-levegő páratartalma által keletkező- nedvességet.

Igazolt hőmérséklet-meghatározás a hőmérsékleti szabvány szerint EN 13537. A hálózsákokon általában három hőmérsékletet említenek: komfort, limit és extrém, az EN13537 szabvány szerinti osztályozás laboratóriumokban történik olyan körülmények között, amelyek valószínűleg nem fordulnak elő a szabadban. A hőmérsékletek ezért csak tájékoztató jellegűek.

  • komfort - azt a hőmérsékletet jelzi, amelyen egy 25 éves nő (160 cm, 60 kg) kellemesen alszik ideális (laboratóriumi) körülmények között.
  • limit - egyenértékű egy 25 éves férfival (173 cm, 70 kg).
  • extrém - ez a hőmérséklet jelzi a hipotermia lehetséges veszélyességi határát. Határozottan ne válasszon hálózsákot az extrém hőmérsékletnek megfelelően!

Ezek azok az értékek, amelyek alapján összehasonlíthatjuk a hálózsákokat egy adott kategóriában.

A kívánt hőmérséklet kiválasztásakor azonban főleg azt kell figyelembe venni, hogy fázós-e, vagy Önnek a nyár az első hópelyhekkel zárul. Ezenkívül a melegség érzése az Ön aktuális állapotától is függ.

Fáradt, éhes vagy betegség után van? Ilyen helyzetekben nem lesz képes olyan egyszerűen felmelegíteni a hálózsákot, és melegebbre lesz szüksége.

Ne feledje azt is, hogy a hálózsák használata megtöri a szigetelő szálakat és a kényelem folyamatosan csökken. Ezért a hőmérsékleti határok kiválasztásakor kövesse a tapasztalatait, ne felejtse el, hogy a melegség érzése nagyon szubjektív.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk