Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Ferrino meghosszabbított garancia

Az olasz Ferrino cég 1870-ben vízálló sátrakkal foglalkozott, később más felszerelésekkel is. A termékek hosszú hagyománynak és minőségnek köszönhetően a gyártó 1.1.2013-től meghosszabbította a termékek garanciát 3 évre. A garancia a gyártás vagy az anyag hibáira vonatkozik, viszont a termék nem megfelelő használatából származó hibákra a garancia nem vonatkozik.

Hogyan tudja érvényesíteni a garanciát 

A szokásos jótállási eljárás érvényes, ezért elegendő, ha az árut eljuttatja áruházunkba vagy elküldi az adott címre, és mi gondoskodunk a beszállítóval vagy a gyártóval folytatott további kommunikációról. Fontos a terméket a számlával együtt átadni, és hogy megfeleljen a gyártó feltételeinek.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.