Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Garantált tollminőség

„DOWN CODEX“ – GARANTÁLT TOLLMINŐSÉG

Down Codex a ruházati termékekhez felhasznált toll minőségét jelöli, vagyis pontosabban bizonyítja annak etikus és környezetbarát származását. A Mountain Equipement minden évben a svájci IDFL nevű független szervezettel ellenőrizteti azokat a farmokat, melyektől a tollat vásárolja fel, így bitos lehet abban,hogy a Mountain Equipment által gyártott termékekbe csupán a legjobb minőségű toll kerül. A gyártó minden egyes termékét egy kóddal látja el, melynek alapján visszakereshető az adott toll eredete, és annak jellemző tulajdonságai. A terméken feltüntetett 800+ cuin a minimális garantált mennyiséget jelöli, de ez az érték általában 50 és 100 cuin között mozog. Ugyanez érvényes a por-toll és a toll arányával kapcsolatban is.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.