Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

Gore-Tex ígéret

A Gore-Tex® membrán és annak tulajdonságai - vízállóság, légáteresztő képesség és szélállóság - tökéletes védelmet biztosítanak az elemekkel szemben, bármilyen kültéri tevékenység során. Ennek a membránnak a gyártói bíznak a minőségében, ezért egy ígéretet tesznek:

"Ha nem teljesen elégedett a Gore-Tex® termék víz- és szélállóságával, illetve légáteresztő képességével, akkor megjavítjuk, kicseréljük vagy visszatérítjük a vételárat."

Mit jelent a Gore-Tex GUARANTEED TO KEEP YOU DRY® ígéret?

Pontosan ezt: Kívülről nem juthat be víz. Akár az eső, akár egy nedves pad, amelyen ülsz, akár nedves fűben térdelsz, a víz nem tud behatolni a Gore-Tex® anyagba. Az anyag mégis lélegző marad, így az izzadságból származó nedvesség is távozni tud. Ha a Gore-Tex® terméket megfelelően kezelik és rendeltetésszerűen használják, akkor elvárható, hogy az egész élettartama alatt vízálló, szélálló és légáteresztő maradjon.

Mit jelent a termék élettartama?

A membrán idővel nem romlik, de a termék használata során, illetve a rendeltetésszerű használaton kívüli tevékenységek során megsérülhet. Egyes termékeink széles körben felhasználhatók, míg másokat csak bizonyos tevékenységekre terveztek. Valóban Öntől függ, hogy mit csinál: Az ápolás hiánya gyakran okozhatja a termék élettartamának megrövidülését, ezért fontos, hogy rendszeresen karbantartsa a terméket, és mindig kövesse a kezelési utasításokat. Használja a legjobb belátása szerint. Ha ruhája, cipője vagy kesztyűje elhasználódott, szakadt, vagy más hibája van, lehet, hogy itt az ideje, hogy újat vásároljon.

A kiemelt garancia beváltása

A garancia igénybevételére a szokásos eljárás vonatkozik, azaz az árut elegendő az üzletünkbe visszavinni, vagy küldje el a megadott címre, és a további kommunikációról a szállítóval vagy a gyártóval mi gondoskodunk. Fontos, hogy a terméket a nyugtával együtt juttassa el hozzánk, és tartsa be a gyártó utasításait.

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.