Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Gore-Tex ígéret

A Gore-Tex® membrán és annak tulajdonságai - vízállóság, légáteresztő képesség és szélállóság - tökéletes védelmet biztosítanak az elemekkel szemben, bármilyen kültéri tevékenység során. Ennek a membránnak a gyártói bíznak a minőségében, ezért egy ígéretet tesznek:

"Ha nem teljesen elégedett a Gore-Tex® termék víz- és szélállóságával, illetve légáteresztő képességével, akkor megjavítjuk, kicseréljük vagy visszatérítjük a vételárat."

Mit jelent a Gore-Tex GUARANTEED TO KEEP YOU DRY® ígéret?

Pontosan ezt: Kívülről nem juthat be víz. Akár az eső, akár egy nedves pad, amelyen ülsz, akár nedves fűben térdelsz, a víz nem tud behatolni a Gore-Tex® anyagba. Az anyag mégis lélegző marad, így az izzadságból származó nedvesség is távozni tud. Ha a Gore-Tex® terméket megfelelően kezelik és rendeltetésszerűen használják, akkor elvárható, hogy az egész élettartama alatt vízálló, szélálló és légáteresztő maradjon.

Mit jelent a termék élettartama?

A membrán idővel nem romlik, de a termék használata során, illetve a rendeltetésszerű használaton kívüli tevékenységek során megsérülhet. Egyes termékeink széles körben felhasználhatók, míg másokat csak bizonyos tevékenységekre terveztek. Valóban Öntől függ, hogy mit csinál: Az ápolás hiánya gyakran okozhatja a termék élettartamának megrövidülését, ezért fontos, hogy rendszeresen karbantartsa a terméket, és mindig kövesse a kezelési utasításokat. Használja a legjobb belátása szerint. Ha ruhája, cipője vagy kesztyűje elhasználódott, szakadt, vagy más hibája van, lehet, hogy itt az ideje, hogy újat vásároljon.

A kiemelt garancia beváltása

A garancia igénybevételére a szokásos eljárás vonatkozik, azaz az árut elegendő az üzletünkbe visszavinni, vagy küldje el a megadott címre, és a további kommunikációról a szállítóval vagy a gyártóval mi gondoskodunk. Fontos, hogy a terméket a nyugtával együtt juttassa el hozzánk, és tartsa be a gyártó utasításait.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk