Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Halulit outdoor edények

Könnyű edények kemény eloxált alumíniumból.

Ezeket az edényeket a könnyedség, a karcmentesség és a titánnal szembeni ellenálló képesség jellemzi, de a titánhoz képest a hőevezetésben kiváló tulajdonságokkal bír, így lerövidíti a főzési időt és ezáltal üzemanyagot takarít meg. A Halilite termékcsalád elbúcsúzik az edények karcolásától, égési sérüléseitől és csavarásától. Ezek ultrakönnyű edények kompromisszumok nélkül. Ezeknek az edényeknek nincs szükségük további felületkezelésre, ami tovább hangsúlyozza a halulit edények könnyedségét. A hegymászók számára a halulit edények az optimális választás.

A GSI úttörő szerepet játszik az eloxált edények kültéri használatában. A felhasznált eloxált felületek számos díjat nyertek, és meghatározták a legjobb kültéri felszerelések színvonalát. Ez a kezelés tökéletesen és teljesen megvédi az alumíniumot a külső környezettel való érintkezéstől. Csak nézze meg felszerelésünket, és azonnal meglátja a különbséget. 

 

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.