Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fedezd fel a SALOMON újdonságait és bestsellereit! 👟

Halulit outdoor edények

Könnyű edények kemény eloxált alumíniumból.

Ezeket az edényeket a könnyedség, a karcmentesség és a titánnal szembeni ellenálló képesség jellemzi, de a titánhoz képest a hőevezetésben kiváló tulajdonságokkal bír, így lerövidíti a főzési időt és ezáltal üzemanyagot takarít meg. A Halilite termékcsalád elbúcsúzik az edények karcolásától, égési sérüléseitől és csavarásától. Ezek ultrakönnyű edények kompromisszumok nélkül. Ezeknek az edényeknek nincs szükségük további felületkezelésre, ami tovább hangsúlyozza a halulit edények könnyedségét. A hegymászók számára a halulit edények az optimális választás.

A GSI úttörő szerepet játszik az eloxált edények kültéri használatában. A felhasznált eloxált felületek számos díjat nyertek, és meghatározták a legjobb kültéri felszerelések színvonalát. Ez a kezelés tökéletesen és teljesen megvédi az alumíniumot a külső környezettel való érintkezéstől. Csak nézze meg felszerelésünket, és azonnal meglátja a különbséget. 

 

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.