Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Klymit garancia

A Klymit márka a lehető legjobb anyagminőséget és kivitelezést biztosítja. Minden termékére 100% -os garanciát vállal amennyiben azok anyag vagy gyártási hibából erdeztethetőek. A hivatalos viszonteladóktól vásárolt matracok esetében a termék élettartamát szavatolják. A hálózsákokra és hátizsákokra kétéves garanciát vállalnak.

A reklamált, hibás termékeket a Klymit saját belátása szerint javítja vagy cseréli. Ha nem áll rendelkezésre helyettesítő termék, vagy megszűnt, akkor hasonló termékre cserélik. 

A jótállás nem vonatkozik

A jótállás nem terjed ki a nem megfelelő használat vagy karbantartás, a normál kopás, a kereskedelmi felhasználás, a balesetek vagy a külső okok által okozott hibákra, károkra. A termék jogosulatlan javítása, módosítása vagy átalakítása érvényteleníti a jótállást.

Garancia érvényesítése:

A garancia érvényesítéséhez a vásárlás igazolása szükséges.

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.

Super Lock

Kiegészítő termékinformációk