Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

Klymit garancia

A Klymit márka a lehető legjobb anyagminőséget és kivitelezést biztosítja. Minden termékére 100% -os garanciát vállal amennyiben azok anyag vagy gyártási hibából erdeztethetőek. A hivatalos viszonteladóktól vásárolt matracok esetében a termék élettartamát szavatolják. A hálózsákokra és hátizsákokra kétéves garanciát vállalnak.

A reklamált, hibás termékeket a Klymit saját belátása szerint javítja vagy cseréli. Ha nem áll rendelkezésre helyettesítő termék, vagy megszűnt, akkor hasonló termékre cserélik. 

A jótállás nem vonatkozik

A jótállás nem terjed ki a nem megfelelő használat vagy karbantartás, a normál kopás, a kereskedelmi felhasználás, a balesetek vagy a külső okok által okozott hibákra, károkra. A termék jogosulatlan javítása, módosítása vagy átalakítása érvényteleníti a jótállást.

Garancia érvényesítése:

A garancia érvényesítéséhez a vásárlás igazolása szükséges.

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.