Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Korlátozott garancia-Thermarest

A Cascade Designs Ltd garantálja az eredeti tulajdonos számára, hogy a rendeltetésszerű használat és karbantartás során a vásárolt termék anyag- és gyártási hibáktól mentes a termék élettartama alatt. Mindegyik matracot négyszer tesztelik a gyártási folyamat során, mielőtt becsomagolják és szállítják. Az anyagokra és a gyártási hibára nem vonatkozik garancia, ha az árukat: 1. bármilyen módon módosították, 2. a megadott felhasználással vagy rendeltetéssel ellentétes célokra használták, vagy 3. nem volt megfelelően karban tartva.

A garancia nem terjed ki:

Normál kopás, kopás, nem megfelelő használat, átalakítások, erőszakos használat, szétszerelés vagy nem megfelelő mosás és szárítás. Ezenkívül ez a garancia nem terjed ki a nem megfelelő karbantartás és a szabálytalan tisztítás következményeire, a balesetekre, az UV-sugárzásnak hosszan tartó kitettség által okozott károsodásra, illetve az egyes anyagok idővel történő természetes bomlása által okozott károkra.

Garancia érvényesítése:

A garancia érvényesítéséhez a vásárlásról szóló igazolásra (pl. számlára) lesz csupán szüksége.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.