Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

Korlátozott élethosszig tartó garancia-Thermarest

A Cascade Designs Ltd garantálja az eredeti tulajdonos számára, hogy a megvásárolt termék a rendeltetésszerű használat és karbantartás mellett a termék élettartama alatt anyag- és gyártási hibáktól mentes lesz. Minden matracot 4 alkalommal tesztelnek a gyártási folyamat során, mielőtt csomagolják és szállítják. Ezért a vásárló biztos lehet abban, hogy a matrac nem sérült, és a termék a vásárlás után tökéletes állapotában áll készen a használatra. Az anyag- és kivitelezési hibákra a garancia nem vonatkozik, ha az árut 1. bármilyen módon módosították, 2. a megadott használati vagy rendeltetési céllal ellentétes célra használták, vagy 3. nem volt megfelelően karban tartva. 

A garancia továbbá nem érvényes, ha a tulajdonos 1. nem tartotta be a használati útmutatóban szereplő utasításokat és figyelmeztetéseket, vagy 2. a terméket helytelenül, nagy erő behatásával vagy gondatlanul használta.

A jótállási időszak alatt a Cascade által anyag- vagy gyártási hibásnak ítélt eredeti alkatrészeket kijavítják vagy új alkatrészekre cserélik, ami a tulajdonos egyetlen jogorvoslati lehetősége. A Cascade fenntartja a jogot, hogy bármely megszűnt terméket hasonló árú és funkciójú új termékkel helyettesítsen. A javíthatatlannak jelölt visszaküldött termék a Cascade tulajdonába kerül és nem kerül visszaküldésre. A két évnél régebbi matracokat kozmetikai hibákkal (forma, kivitelezés, anyag) ki lehet cserélni matracra.

A garancia nem terjed ki:

Normál elhasználódásra, kopásra, nem rendeltetésszerű használatra, javításra, erőszakos használat nyomára, szétszerelésre vagy nem a megfelelő mosásra és szárításra. Ezenkívül ez a garancia nem terjed ki a nem megfelelő karbantartás és a szabálytalan tisztítás következményeire, a balesetekre, az UV-sugárzásnak hosszan tartó kitettség által okozott károsodásra, illetve az egyes anyagok idővel történő természetes bomlása által okozott károkra. 

A korlátozott élethosszig tartó garancia érvényesítése:

A korlátozott élethosszig tartó garancia igénybevételéhez a vásárlás igazolása szükséges.

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.