Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Korlátozott élethosszig tartó garancia-Thermarest

A Cascade Designs Ltd garantálja az eredeti tulajdonos számára, hogy a megvásárolt termék a rendeltetésszerű használat és karbantartás mellett a termék élettartama alatt anyag- és gyártási hibáktól mentes lesz. Minden matracot 4 alkalommal tesztelnek a gyártási folyamat során, mielőtt csomagolják és szállítják. Ezért a vásárló biztos lehet abban, hogy a matrac nem sérült, és a termék a vásárlás után tökéletes állapotában áll készen a használatra. Az anyag- és kivitelezési hibákra a garancia nem vonatkozik, ha az árut 1. bármilyen módon módosították, 2. a megadott használati vagy rendeltetési céllal ellentétes célra használták, vagy 3. nem volt megfelelően karban tartva. 

A garancia továbbá nem érvényes, ha a tulajdonos 1. nem tartotta be a használati útmutatóban szereplő utasításokat és figyelmeztetéseket, vagy 2. a terméket helytelenül, nagy erő behatásával vagy gondatlanul használta.

A jótállási időszak alatt a Cascade által anyag- vagy gyártási hibásnak ítélt eredeti alkatrészeket kijavítják vagy új alkatrészekre cserélik, ami a tulajdonos egyetlen jogorvoslati lehetősége. A Cascade fenntartja a jogot, hogy bármely megszűnt terméket hasonló árú és funkciójú új termékkel helyettesítsen. A javíthatatlannak jelölt visszaküldött termék a Cascade tulajdonába kerül és nem kerül visszaküldésre. A két évnél régebbi matracokat kozmetikai hibákkal (forma, kivitelezés, anyag) ki lehet cserélni matracra.

A garancia nem terjed ki:

Normál elhasználódásra, kopásra, nem rendeltetésszerű használatra, javításra, erőszakos használat nyomára, szétszerelésre vagy nem a megfelelő mosásra és szárításra. Ezenkívül ez a garancia nem terjed ki a nem megfelelő karbantartás és a szabálytalan tisztítás következményeire, a balesetekre, az UV-sugárzásnak hosszan tartó kitettség által okozott károsodásra, illetve az egyes anyagok idővel történő természetes bomlása által okozott károkra. 

A korlátozott élethosszig tartó garancia érvényesítése:

A korlátozott élethosszig tartó garancia igénybevételéhez a vásárlás igazolása szükséges.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk