Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Ledlenser lámpagarancia

A LEDLENSER termékekre 2 év garancia vonatkozik, amit a termék beregisztrálásával akár 7 évre is meghosszabbíthatunk. Az alábbiakban olvashat bővebben a garanciáról.

A LEDLENSER márka kétéves garanciát vállal árucikkeire (csak lámpákra). Kivételt képeznek ez alól az akkumulátorok, amelyek garanciája 6 hónap. A kiegészítőkre és tartozékokra (tokok, jelkúpok stb.) a jótállás ideje 24 hónap. A jótállás nem terjed ki a normál kopásra, csak a gyártási hibákra vonatkozik. Mechanikai sérülés esetén a panaszt csak az eladó szerviztechnikusának szakmai vizsgálata után fogadják el. Az eladó csak eredeti termékeket szállít. A jótállási idő attól a naptól kezdődik, amikor az árut az eladáskor átadták a vevőnek vagy a végfelhasználónak. Az eladó garantálja a kézbesítés minőségét és teljességét. Az árut legalább 24 hónapos garanciával szállítják. Ha a Vevő az áru átvételekor hibákat fedez fel, ezeket a tényeket írásban, minden indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb az áruk kézhezvételétől számított 3 napon belül közli.

Amennyiben szeretné érvényesíttetni a 7 éves garanciát, regisztrálja a terméket a Ledlenser weboldalán. Az ehhez szükséges kódot a „100% ORIGINÁL“ matricán találja. A terméket a Ledlenser cseh oldalán szükséges regisztrálni, ebben természetesen munkatársaink bármikor a segítségükre lesznek. Termékregisztráció ITT.

7 éves garancia érvényesítése:

Az általános garanciához hasonlóan, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. Szüksége lesz a számlára, a vásárlás dátumára és a hibajelenség leírására.

 

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk