Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fedezd fel a SALOMON újdonságait és bestsellereit! 👟

Ledlenser lámpagarancia

A LEDLENSER termékekre 2 év garancia vonatkozik, amit a termék beregisztrálásával akár 7 évre is meghosszabbíthatunk. Az alábbiakban olvashat bővebben a garanciáról.

A LEDLENSER márka kétéves garanciát vállal árucikkeire (csak lámpákra). Kivételt képeznek ez alól az akkumulátorok, amelyek garanciája 6 hónap. A kiegészítőkre és tartozékokra (tokok, jelkúpok stb.) a jótállás ideje 24 hónap. A jótállás nem terjed ki a normál kopásra, csak a gyártási hibákra vonatkozik. Mechanikai sérülés esetén a panaszt csak az eladó szerviztechnikusának szakmai vizsgálata után fogadják el. Az eladó csak eredeti termékeket szállít. A jótállási idő attól a naptól kezdődik, amikor az árut az eladáskor átadták a vevőnek vagy a végfelhasználónak. Az eladó garantálja a kézbesítés minőségét és teljességét. Az árut legalább 24 hónapos garanciával szállítják. Ha a Vevő az áru átvételekor hibákat fedez fel, ezeket a tényeket írásban, minden indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb az áruk kézhezvételétől számított 3 napon belül közli.

Amennyiben szeretné érvényesíttetni a 7 éves garanciát, regisztrálja a terméket a Ledlenser weboldalán. Az ehhez szükséges kódot a „100% ORIGINÁL“ matricán találja. A terméket a Ledlenser cseh oldalán szükséges regisztrálni, ebben természetesen munkatársaink bármikor a segítségükre lesznek. Termékregisztráció ITT.

7 éves garancia érvényesítése:

Az általános garanciához hasonlóan, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. Szüksége lesz a számlára, a vásárlás dátumára és a hibajelenség leírására.

 

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.