Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Lowe Alpine meghosszabbított garancia

A Lowe Alpine gyártó minden egyes termékéhez meghosszabbított- életre szóló garanciát nyújt az eredeti tulajdonosának, akinek reklamáció esetén fel kell mutatnia a termék megvásárlását bizonyító számlát. A gyártó minden egyes garanciális hibát egyedileg értékel ki, és amennyiben kiderül, hogy gyártási hibáról van szó, az adott terméket megjavítja, vagy teljesen újra cseréli. Enélkül az alapos felülvizsgálat nélkül a gyártó képtelen előre döntést hozni az adott termékkel kapcsolatban.

A garancia a következő esetekben érvényesíthető:

a cipzár nyitójának meghibásodása esetén, működésképtelen cipzárok esetén, elszakadt-szétjött varratok esetén, anyaghibák esetén

A garancia nem érvényesíthető:

mechanikai sérülés, karcolás esetén, az anyag átszúrása, kilyukasztása, szétvágása esetén, a guruló kerékkel ellátott táskák és hátizsákok kerekeinek elhasználódása esetében, az anyag mindennapos használata során bekövetkezett elhasználódás esetén, illetve a helytelen használat vagy karbantartás következtében keletkező károsodások esetében.

Az életre szóló garancia érvényesítése:

Az érvényesítésekor fel kel mutatni a termék megvásárlásáról szóló eredeti dokumentumot. Amennyiben ilyen jellegű garanciát kíván érvényesíteni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a reklamációs részlegünkkel, ahol a kollégáink megbeszélik Önnel a termék felülvizsgálásával kapcsolatos részleteket!

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.