Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Lowe Alpine meghosszabbított garancia

A Lowe Alpine gyártó minden egyes termékéhez meghosszabbított- életre szóló garanciát nyújt az eredeti tulajdonosának, akinek reklamáció esetén fel kell mutatnia a termék megvásárlását bizonyító számlát. A gyártó minden egyes garanciális hibát egyedileg értékel ki, és amennyiben kiderül, hogy gyártási hibáról van szó, az adott terméket megjavítja, vagy teljesen újra cseréli. Enélkül az alapos felülvizsgálat nélkül a gyártó képtelen előre döntést hozni az adott termékkel kapcsolatban.

A garancia a következő esetekben érvényesíthető:

a cipzár nyitójának meghibásodása esetén, működésképtelen cipzárok esetén, elszakadt-szétjött varratok esetén, anyaghibák esetén

A garancia nem érvényesíthető:

mechanikai sérülés, karcolás esetén, az anyag átszúrása, kilyukasztása, szétvágása esetén, a guruló kerékkel ellátott táskák és hátizsákok kerekeinek elhasználódása esetében, az anyag mindennapos használata során bekövetkezett elhasználódás esetén, illetve a helytelen használat vagy karbantartás következtében keletkező károsodások esetében.

Az életre szóló garancia érvényesítése:

Az érvényesítésekor fel kel mutatni a termék megvásárlásáról szóló eredeti dokumentumot. Amennyiben ilyen jellegű garanciát kíván érvényesíteni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a reklamációs részlegünkkel, ahol a kollégáink megbeszélik Önnel a termék felülvizsgálásával kapcsolatos részleteket!

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk