Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Miért a Coleman?

Megbízható elfogadható áron 

A jó minőségi felszerelés garantálja a kényelmet és a biztonságot, nem csak a hegyek tetején és a világ végén. Ezt a fajta felszerelést a Coleman cég Coleman® Classic kínálja. A cél bebiztosítani a tökéletesen megbízható termékeket elfogadható áron. 

  • a biztonság és a kényelem érdekében, ha túrázás, utazás és a család vidéken tartózkodik
  • tökéletes márka minőség
  • kiváló ár / teljesítmény arány

A legnehezebb körülményekbe

Akik szeretnék élvezni a szabadtéri tevékenységeket, azoknak érdemes a jól ismert, hosszú hagyományokkal rendelkező outdoor gyártóktól választani a felszerelést. A Coleman gyártó a Coleman® Exponent® kollekcióból kínál termékeket a turisták és utazók számára. Ez a legkorszerűbb berendezés készen áll a legkeményebb kültéri feltételeknek is.

  • hangsúly a tartósságra, a könnyűségre és a felhasznált anyagok teljesítményére 
  • gyakori használatra
  • rendkívüli kényelem és praktikusság 

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.