Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

MSR korlátozott - kiterjesztett garancia

A Mountain Safety Research gyártója minőségi termékeket kínál, és örömmel garantálja, hogy ha a terméket megfelelően használja és gondozza, akkor három éven belül nem fog találkozni semmilyen anyag vagy gyártási hibával. Ellenkező esetben a terméket a gyártó kijavítja vagy cseréli a gyártó belátása szerint. Ha azonban a termék már nem lesz elérhető, azt egy másik modell váltja fel.

Mire nem vonatkozik a 3 év garancia:

  • A termék kopása
  • Kifakult színek 
  • Karcolások 
  • Az anyag degradációja UV sugárzásnak köszönhetően 
  • Termékek, amelyek bármilyen módon meg lettek változva 
  • Nem megfelelő karbantartás vagy használat

Hogyan tudja érvényesíteni a garanciát 

A szokásos jótállási eljárás érvényes, ezért elegendő, ha az árut eljuttatja áruházunkba vagy elküldi az adott címre, és mi gondoskodunk a beszállítóval vagy a gyártóval folytatott további kommunikációról. Fontos a terméket a számlával együtt átadni, és hogy megfeleljen a gyártó feltételeinek. 

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.