Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

NFC

Az NFC a "Near Field Communication" rövidítése. Ez egy elektronikus eszközök közötti rádiós, vezeték nélküli kommunikáció moduláris technológiája, ami nagyon rövid távolságon (legfeljebb 4 cm) működik az eszközök közelítésével. Tehát alapvetően az a mód, ahogy a telefon vezeték nélkül kommunikálhat egy másik eszközzel, amelyik a közelében van. Az NFC kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy mindkét csatlakoztatott eszköz képes információkat küldeni és fogadni. Az eszköz működésétől függően különbséget teszünk aktív és passzív eszközök között. Az NFC működéséhez nincs szükség internetes modulokra, nem használ Wi-Fi-t, LTE-t, mobil adatot vagy hasonlót. Egyéb előnyök mellett ennek a technológiának a használata teljesen ingyenes.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.